SUB ZERO
Aktif Üye
Ustalarım merhabalar. Abimin dükkanında güvenlik kamerası arızalanmıstı. Daha doğrusu 4 kameradan 1 tanesi gidip geliyordu. Gittim bir tane kamera arızalanmıştı. İçeriden bir tane sağlamı söküp arızalı kamera yerinde denediğimde kameranın arızalı olduğunu gördüm. Tam gidecektim bu sefer dvr cihazı power ışığı yanıp yanıp sönmeye başladı. Eve getirdim dvr cihazını. Beslemede 2 adet kond şişmişti değiştirdim düzeldi.
Arızalı kamerayı da ssöktüm kabloları kontrol ettim sorun yok. Bu kamera tamiratıyla hiç uğraşan oldu mu? Tecrübesi olan var mı? Arızalı kamera bazen geliyor bazen gidiyor bazen de titreme yapıyor.
Resimleri aşağıya birazdan koyacağım.
Bir de her dvr cihazına marka fark etmeksizin her kamera alıp takabiliriz değil mi?
Örneğin şunu alıp takabilir miyiz?
İlk defa kamera tamiratıyla uğraşıyorum.
Arızalı kamerayı da ssöktüm kabloları kontrol ettim sorun yok. Bu kamera tamiratıyla hiç uğraşan oldu mu? Tecrübesi olan var mı? Arızalı kamera bazen geliyor bazen gidiyor bazen de titreme yapıyor.
Resimleri aşağıya birazdan koyacağım.
Bir de her dvr cihazına marka fark etmeksizin her kamera alıp takabiliriz değil mi?
Örneğin şunu alıp takabilir miyiz?
Elit 3350 Ahd Kamera 2.0 Mp Full Hd Kamera Fiyatı
Elit 3350 Ahd Kamera 2.0 Mp Full Hd Kamera en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com