Guvenlik Kayit Cihazi Video Cikisi Parazit Sorunu

Öğretmen27

Aktif Üye
Katılım
21 Mayıs 2019
Mesajlar
571
Arkadaslar merhaba. Bizim guvenlik kamerasi kayit cihazindan 30 m uzakliktaki bir tv ye bnc konnektor( video cikis 2.foto ) ile goruntu aktarmaya calisiyoruz. Goruntu asagidaki gibi.(1.foto) Soldan saga balik sirti mi dersiniz deniz dalgasi mi tam olarak tarif edemiyorum. Bundan once bu kablo bina disindan o tv ye gidiyordu kilimalardan dolayi parazitlenme yapiyordu bina icinden goturduk. Cektigimiz kablo fatih projesi kapsaminda yapilan kanallarin ustunden gidiyor acaba bu sefer de bu mu parazit yapiyor? Kabloda bir yer de ek var cok saglam kaliteli koaksiyel kablo. Nasil cozecegiz bu sorunu arkadaslar?
 

Ekler

  • 20231201_150209.jpg
    20231201_150209.jpg
    819.7 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20231201-210635_Chrome.jpg
    Screenshot_20231201-210635_Chrome.jpg
    282.7 KB · Görüntüleme: 54
Kameraların tek kaynaktan beslenmesi ile böyle sorun oluyordu. Her kameraya ayrı adaptör takarak deneyebilirsiniz. Belki cihaz ve kamera adaptörü ortaktır?
 
Kameraların tek kaynaktan beslenmesi ile böyle sorun oluyordu. Her kameraya ayrı adaptör takarak deneyebilirsiniz. Belki cihaz ve kamera adaptörü ortaktır?
Ozur dilerim tam anlatamadim. Normalde kayit cihazi ve monitor benim odamda. Ama mudur beyin odasi 30 m uzaklikta. Ona goruntuyu video cikisindan aktariyoruz. Mudur Beyin odasindaki tv ye baglanti yaparsak hem benim odamdaki monitordeki goruntu dalgalaniyor hem mudur beyin odasindaki goruntu yukaridaki fotodaki gibi oluyor. Ortak guc beslemesi sorunu yok.
 
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Kayıt cihazının bağlı oldugu prizin topraklamasını kestim görüntü cam gibi oldu.
 
  • Beğen
Reactions: nt

Forum istatistikleri

Konular
5,841
Mesajlar
99,626
Üyeler
2,480
Son üye
mozcelikors

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top