HGS usulsüzlük

frekans50

⁵⁰
Hgs hesabımdan usulsüz şekilde 2005TL tahsilat yapılmış. Geçmediğim halde köprü otoyol kullanımı var gibi görünüyor. Hemen aradım itiraz ettim. Kameradan bakılacak iade yapılacak diye umuyorum. Osmangazi köprüsü vs.

İlgili hesap bakiyesi az olduğu için acaba bu yüzden mi tahsilat durdu. 140 TL civarında bırakmış. Belki bankayla koordine çalışıyor. Neredeyse tam hesap bakiyesi kadar çekmiş. Firma paraları bu şekilde toplayıp işletiyor, soran olursa mı iade yapıyor?

Screenshot_20250125_171040_com.kuveytturk.mobil_edit_979581877105732.jpg

Son düzenleme:
nasıl olsa hatalı işlemin onlar için bir yaptırımı yok.

arada bir şu sayfadan sorgulamak lazım:

Yaz tatilinde bol bol HGS'siz ana yollardan gectim. Nasil olsa internetten bakar oderim diyordum.

Borclarimi odeyebilecegim muhatap bulamadim. (PTT ve bankalar borcu goremedikleri icin almadilar)

Sonra internetten odedim. Donus yolunda da gene HGS'lerden gectim memlekete varinca oderim diyordum.
Bir turlu borclar internette gorunmedi. Simdi siz konuyu acinca linki de gorunce kontrol ettim 4 Bin TL den fazla borcum cikti.

Adamlar ozellikle cezaya dussun diye mi internete gec yansitiyorlar anlamadim.

bir kasıt yok ama sistem yavaş ve sorunlu. dediğim gibi yaptıkları hatanın veya gecikmenin onlara bir yaptırımı yok. vatandaş olarak her daim haksız durumdayız.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,264
Üyeler
2,931
Son üye
kadirCN

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back