Biraz bakındım google anladığım kadarıyla sorun NPAPI desteği ile ilgili. Birde yerde eski firmware herhangi bir browser'ı desteklerken yenisi sadece internet explorer destekliyor demiş. Anlaşılan geriye doğru gidiyor geliştirme . Bir yerdede chrome'da NPAPI etkinleştirip kullanmaktan bahsetmiş. İlgili linkleri aşağıya bırakıyorum.Ulan browser kalmadı, hangi browser'i destekliyorsunuz yav?
Chrome'a ietab diye eklenti kurup çalıştırmaktan bahsetmişler ikinci linkte. Bildiğim kadarıyla ie artık kurulamıyor. Bi ara denemiştim açmmayıp edge yönlendirmişti galiba.Onu kurabiliyor muyuz bir bakayım ...
Windows 10'a mı?Internet explorer 11 indirip kurdum şimdi Şimdi kameranın web arayüzüne girebildim.
Windows 10'a mı?
Windows 10'a kurulmuyor diye biliyordum. Kendi sitelerinde de işletim sistemi desteğinde sadece windows 7 var. İlginç .Eski firmware'i yükleyerek başka browserlarda açılabilir ama o zamanda güvenlik açığı doğabilir. NPAPI'yi güvenlik problemi gerekçesiyle terk ettiler diye biliyorum bir yandan da. İki uçlu bir değnek .
Sorun NPAPI ile ilgili aslında. Sanırım java uygulamalarının browserda çalışması için NPAPI gerekiyor. Dolayısıyla java browserda çalışmıyor NPAPI olmayınca. Mevzuya tam hakim değilim ama benim eyyorlamam bu yönde.muhtelemelen sorun java eklentisidir.
Sorun NPAPI ile ilgili aslında. Sanırım java uygulamalarının browserda çalışması için NPAPI gerekiyor. Dolayısıyla java browserda çalışmıyor NPAPI olmayınca. Mevzuya tam hakim değilim ama benim eyyorlamam bu yönde.