Merhaba, samsung tab s9 fe 8gb ram 256 rom ve honor pad 9 8 gb ram 256 rom bu iki tablet arasında kaldım, honor'un klavyesi beni cezbetti ancak kalemi yok ve 12.3 inç ekran bana bir tık büyük ancak genede kabul edebiliri, kalem destekliyor ancak piyasada kalemi yok, samsung da ise beni dex modu cezbediyor. Dex modunda arayüz windows gibi oluyor... Ancak nihayi karar verme sürecimi etkileyen şey performans, malum buda arayüz ile (GUI) çok alakalı iki tableti de deneme fırsatım olmadı yakınımdaki avm'lerde bulamadım. Genel olarak hangisinin arayüzü hızlı? eee biz teknik insanız sıradan son kullanıcı gibi sadece işlemci ve ram bakarak karar vermeyiz ve çeşitli yabancı forumlardan vs incelemelerim sonucu kesin olmayan bilgilere dayanarak honor ddr5 ram kullanırken (frekansı bulamadım) samsung belli değil (bulamadım) ve honor emmc konusunda ufs 3.1 gibi daha hızlı bir emmc protokolü kullanırken gene samsung da bu bilgiyi göremedim ve honor'un ekranı 120 hz iken samsung 90 hz. Bu bilgilere dayanarak siz hangisini tercih ederdiniz? varsa başka tavsiyeleriniz bu konuya açığım.
Samsung Honor
Samsung Honor