Dün bir iş arkadaşının tavsiyesi üzerine WebStorm javascript geliştirme ortamını benim Linux masaüstü bilgisayara kurdum ve dünden beri kullanıyorum. Sadece 1 günlük kullanımda bile çok büyük faydasını görüyorum. Ayrıntılı özelliklerini daha kullanmayı bilmiyorum, ama mevcut javascript, css, html, ve bash shell dosyalarını analiz ediyor olması ve hataları bulması, potansiyel bug olabilecek yerleri işaretlemesi, uyarılarda bulunması ve programda geçen kelimelerdeki imla hatalarını da bulması çok faydalı oldu.
Daha önce javascript kodunu hazırlayıp tarayıcıda deniyordum. Eğer çalışıyorsa öylece bırakıyordum. Ama şimdi WebStorm'un yaptığı analiz sonrasında bir sürü hata, uyarı ve potansiyel bug'ı düzeltme fırsatım oldu. Şu anda deneme sürümünü kullanıyorum ve muhtemelen 1 ay sonra bir lisans alacağım. Yıllık lisans bedeli şahsi kullanım için 60 Avro. Javascript ile uğraşan herkese tavsiye ederim.
Daha önce javascript kodunu hazırlayıp tarayıcıda deniyordum. Eğer çalışıyorsa öylece bırakıyordum. Ama şimdi WebStorm'un yaptığı analiz sonrasında bir sürü hata, uyarı ve potansiyel bug'ı düzeltme fırsatım oldu. Şu anda deneme sürümünü kullanıyorum ve muhtemelen 1 ay sonra bir lisans alacağım. Yıllık lisans bedeli şahsi kullanım için 60 Avro. Javascript ile uğraşan herkese tavsiye ederim.