Malicarpar
Üye
Öncelikle herkese selamlar ben bir kademeli bir troidal trafo yaptım 0/0 25/25 30/30 35/35 40/40 55/55 - 0/0 15/15 şeklinde az bir yer kaldı orayada ne sığarsa sarmayı düşünüyorum normalde trafo tahmini 600w civarı tam hesaplama yapmadım internette çok araştırdım fakat çift kaynak bir modül bulamadım benimde aklıma iki mödül alıp gerektiğinde ayrı ayrı gerektiğinde seri olarak kullanma fikri geldi şimdi benim bazı merak ettiğim konular var
yüksek voltajlar için 2 tane bunu yada benzerini
düşük voltaj içinde 2 tane bunu yada benzerei modül kullanmak istiyorum
sorum şu iki ayrı mödülü seri yada paralel kullanmak için çıkışları ayrı ayrı mı kullanayım örnek ayrı ayrı 0-25 - 0-25 yada 25-0-25 olarak seri şekilde mi kullanayım ayrıca ac çıkışlarında
köprü diyotmu kullanmalıyım yoksa tekli diyotmu kullanmalıyım aşağıdaki rersim trafonun temsilini ifade ediyor
yüksek voltajlar için 2 tane bunu yada benzerini
sorum şu iki ayrı mödülü seri yada paralel kullanmak için çıkışları ayrı ayrı mı kullanayım örnek ayrı ayrı 0-25 - 0-25 yada 25-0-25 olarak seri şekilde mi kullanayım ayrıca ac çıkışlarında
köprü diyotmu kullanmalıyım yoksa tekli diyotmu kullanmalıyım aşağıdaki rersim trafonun temsilini ifade ediyor