Kulaklığınızın kalitesini test etmek için

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Omega
  • Başlama tarihi Başlama tarihi

Omega

Kıdemli Üye
Katılım
24 Kasım 2018
Mesajlar
2,063
Eagles'ın klasiği "Hotel California" coveri

Videonun Açıklaması:
Bu filmin ses kaynağı, şirketimiz tarafından geliştirilen bir DD dönüştürücü (DDC (1.900.000 yen)) ve özel bir DA dönüştürücü = DAC (sipariş üzerine üretilmiştir) kullanan bir sistem aracılığıyla genel bir CD'nin (16bit / 44.1kHz WAVE dosyası) sesidir. öyle.

USB üzerinden PC sesine bağlanan DDC (ceviz masif ahşap şasi), yüksek kapasiteli lityum ferrit pil ile güçlendirilmiş en yeni XMOS DDC çipini I / S veriyolu dönüşümüne ve ardından çok yüksek hız ve zengin S / PDIF sinyaline dönüştürür Özel bir DAC'ye (Gümüş Şasi / Fazlama) geçirilir ve analog hat sinyaline dönüştürülür. Bu yaratıcılıklarla ses kalitesi ezici bir şekilde yüksek kalite olarak yeniden üretilir.

YouTube'da oynattığınız CD'nin bir CD çalardan daha yüksek bir boyuta sahip olduğunu duyunca şaşıracaksınız. Ancak bu, DA dönüşümünden önce kritik bölümlerdeki sinyallerin işlenmesini destekleyen devrenin ürünü olarak açıklanabilir. Parçaları tekrar tekrar incelemenin ve devre konfigürasyonunu tasarım aşamasında yeniden birleştirmenin bir sonucu olarak, dijital çalarken yoğun bir analog ses kaynağı çalıyormuş gibi bir ses elde etmek mümkündür. Nihayetinde kulaklarıma güvendiğim nihai ses, bu yüzden kaç kez dinlesem dinlesem gerçekten duyduğum ses en büyük uri. Bence bu ürün çoktan tükendi.
(Google ın Japonca dan Türkçeye çevirisi)

 
Benim LM1875'in kalitesini ortaya çıkardı. Gerçekten çok iyi kayıt. Çok zevk aldım dinlerken. Acaba indirsem aynı kalitede olur mu?
 
Billie Jean (Michael Jackson)
(Yıllar önce TRT 3 de stereo dinlediğimden çok daha iyi :) )
 
Son düzenleme:

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,026
Mesajlar
132,197
Üyeler
3,203
Son üye
İskender Zâde

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back
Top