Magnet Vida Kutusu

Gokrtl

Gökhan Kartal (TeknoDay)
Staff member
@uyesercan dan çaldığım fikir ile yaptığım magnet vida kutusu.
Kutuyu fusion 360 ile çizip 3D yazıcıda bastım.
Magnetler şirketten :D
Sercan sen beni çaktırmadan gaza mı getiriyorsun?
Dikkatimi çekti sen ne desen ben onu yapıyorum. Ya kıskanıyorum yada gaza geliyorum :katil1:

20200823_091746.jpg
20200823_093651.jpg
20200823_094055.jpg

Ekler

Son düzenleme:
Yorumsuz :D
Bu arada merak ettim vidaları iyi tutuyor gibi duruyor magnetlerin kalınlığı ne?
Orada hile var :D
Sucunun magnetleri çok dandikmiş. Vidaları yan koyunca tutmuyor. Bende tutsun diye yüzey alanı geniş olan kafalarından tutturdum. Ölçmedim ama 0.5mm gibi görünüyor.
Ama birazcık yüzey alanı olan şeyleri de güzel tutuyor.

Promosyon olanlar genelde (0.5mm) ince oluyor. Magnet satan yerler var, orada kalın olanlarını bulman mümkün. Bende bir tane 1.5 mm olan var o çok tutuyor. En az 1 mm olmalı. Ya da 2-3 tane aynı magneti üst üste koyup çekim gücünü arttırmak da mümkün.

Promosyon olanlar genelde (0.5mm) ince oluyor. Magnet satan yerler var, orada kalın olanlarını bulman mümkün. Bende bir tane 1.5 mm olan var o çok tutuyor. Ya da 2-3 tane aynı magneti üst üste koyup çekim gücünü arttırmak da mümkün.
Çok kullanmadığım bir şey olduğundan para vermeye gerek görmüyorum. Ama sucu 3 tane daha bırakırsa kuvvetlendiririm :D

Son düzenleme:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back