Metrekareye ne kadar demir gider? İnşaat Demir Hesaplama Nasıl Yapılır?

Metrekareye ne kadar demir gider? İnşaat Demir Hesaplama Nasıl Yapılır?

İnşaat demirinin hesaplanmasında metrekare, bodrum alanı ve kat sayısı esas alınır. Ancak takribi olarak bir bilgilendirme özet olarak yapılacaksa;
100 m2 bir ev için temel ve kolonlar, tabliyeler için toplamda ortalama 6,5-7,5 ton demir gerekmektedir. Ev yapımında metrekare başına 35-45 kg demir temel yapımında kullanılmaktadır.

Demir miktarı kat sayısına, bodrum kata ve deprem riskine göre değişmektedir. Bodrum katsız iki katlı 100 metrekare bir ev için ortalama 11,5 ton demir gider.

Metrekareye-Giden-Demir-Hesaplama.gif

Güncel Anlık İnşaat Demir fiyatları
İnşaat Demiri alanındaki sektörel tecrübelerimize dayanarak demir fiyatları için size günlük bir fiyat aralığı sunabiliriz. Özellikle inşaat sektöründe ve imalat sanayisinde kullanılan 8mm, 10mm, 12mm ila 32 mm aralığında yaygın kullanılan nervürlü ve demir ile hadde malzemelerin Ankara, Karabük, Payas, Bilecik gibi pekçok yer için ilgili demir fiyatları sitemizde yer almaktadır.

Nihayetinde, piyasadaki arz ve talep, nakliye maliyetleri nedeniyle bölgesel fiyatlandırma eğilimleri, üretim maliyetleri ve diğer jeopolitik etkiler gibi çeşitli değişkenlere bağlıdır.

Sonuç olarak, demir fiyatları hakkında güncel ve doğru bilgiler arıyorsanız, Yakup Yılmaz Boru Profil A.Ş.'nin web sitesi, gerektiğinde deneyimli profesyonellerden uzman tavsiyeleri de dahil olmak üzere çeşitli türleri kapsayan kapsamlı seçenek yelpazesi nedeniyle muhtemelen en iyi seçeneğinizdir, yatırımınız ne şekilde sonuçlanırsa sonuçlansın her zaman paranızın karşılığını almanızı sağlar.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
5,847
Mesajlar
99,720
Üyeler
2,481
Son üye
rfdog12

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top