Mevsimlik Haberler

frekans50

⁹⁸⁷⁶⁵⁴³²¹⁰
Dakikalarca süren boş haberler...

"Bugün pek haber yok" diyerek bitirmeleri gerekirdi. Uzattıkça uzatıyor.

Leyleğin gelmesi. Aynı yeri mesken tutması. Göç edemeyen leylekler haberi.

Sıcak havada hayvanat bahçesinde hayvanlara su sıkmak. Buzlu meyve verilmesi.

Kurbanlık hayvanın kaçması

Daha önce bahsetmiştim, harita önünde saatlerce konuşan emekli komutan durumları var bir de.

TV dolgu maddesi bunlar.

...

Haber seyrediyoruz diye düşünürken haberler de kelek çıktı. Kaldırıp atsak, eve tv sokmasak yeridir

Son düzenleme:
6 sene önce evlenirken benim TV'yi arkadaşa hanım TV'yi bi öğrenciye verdik. Arada film izleyecek olursak bilgisayardan veya projeksiyonu getiriyorum oradan izliyoruz. Resmen hayatımız haber kirliliğinden kurtuldu. Zaten internet siteleri, sosyal medya önemli olayları paylaşıyor. Bir de inanılmaz bir zaman kazanıyor insan.
Tek handikap ise binadan veya yoldan her sesi duymamız, evde baskın bir TV sesi olmayınca :)

aynı cümlenin etrafında tekrar tekrar dönüp izleyiciyi gerizekalı yerine koyan (belki de psikolojik bir teknik uyguluyorlar) sunbum şekillerini de unutmayın

aynı cümlenin etrafında tekrar tekrar dönüp izleyiciyi gerizekalı yerine koyan (belki de psikolojik bir teknik uyguluyorlar) sunbum şekillerini de unutmayın
Kasıtlı olduğunu düşünüyorum ben de. Hele internet haberciliğinde seo diye aynı aynı şeyleri yazıyorlar, google news zaten çöplüğe dönmüş durumda. Eminim ki amaç doğrudan habere ulaşım olsa şu devirde özellikle hiç bu kadar yazı yazdırmadan yapılırdı. Nasıl aradığım şeyi arama sitelerinde bulamazken chatgpt üzerinden nokta atışı buluyorsam amaç habere ulaşım olsa çokta kalkardı bu yapı.

Pandemi döneminde Netflix aldım. O günden beri TV'de sadece Dmax ve TLC gibi etliye sütlüye dokunmayan kanallara ara ara bakıyorum. Dizilere bakacak olursanız, insan "insanlığından utanıyor", haberlere bakacak olursanız olmayan moralimiz daha da bozuluyor. Duymamız gerekenleri (yeni zamlar, gelen yeni vergiler yada halihazırda olanların artırılması) zaten markete, yakıt isatasyonuna gidince ister istemez öğreniyoruz. Bazı youtube kanalları ise kim ne kadar götürmüş konusunda gerekli bilgilendirmeyi düzenli olarak yapıyor. Çocuklar küçük olmasa evde gerekli bir malzeme değil artık TV.

Olsa izlerim diyebileceğim haberleri de *TÜ* korkusundan tv kanalları yapamıyor zaten.

Son düzenleme:
Aylardır TV izlemiyorum.. önceden de çok az izlerdim.

Forum istatistikleri

Konular
7,560
Üyeler
3,059
Son üye
deniz777

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back