Söylediğin yazarın güç elektroniği(Power Electronics) üzerine bir ton kitabı var hiç birinin adı da tek başına power electronics değil. Neyse sanırım çeviriden okuyorsun çevirisi güç elektroniği adı ile satılan bir kitabı var, o olduğunu varsayarak araştırdım ama değil gibi. Senin kitap handbooklu olan bence çünkü diğer bulduğumda o sayfalarda başka şeyler anlatıyordu, keşke bunu ilk sorduğumda söyleseydin(Yalnız bu kitabı yazmamış, bu kitabın baya fazla yazarı var.). Dolayısıyla cevap benim baktığım kitaba göre, o sayfa da mosfet değil IGBT anlatıyor. Ama senin şema mosfetli, yine de konumuz ile alakasız. Herhangi bir şekilde gate bacakları birbirine bağlanmış bir şey göremiyorum. IGBT welder olarak verilmiş bende, evet kitapta çizilen şema(Full bridge converter) temel alınarak geliştirilen çok fazla sistem var, bunların PWM modulated olduğu gibi farklı modülasyonlu versiyonları da piyasada var. Zaten belirli bir güç seviyesinden sonra en yaygın topolojilerden biridir. Ya ben kitabı yanlış buldum ya da sen o sayfadaki şema üstünden bize farklı bir soru sormak istiyorsun, ancak verdiğin cevaplarla bana anlamam için hiç yardımcı olmuyorsun, o yüzden bende sana yardım edemiyorum.