Newtech PRO3 ONE LCD 3 kVA FAN tavsiyesi lütfen - Çıkardığı ses sanki 100 desibel sürekli

SECourses

Yeni Üye
Gerçekten bu üründeki ses inanılmaz ötesi. O kadar yüksekki ve UPS sıcaklığına göre artma azalma yok hep maks. UPS 23 derece hala maks devir çalışıyor.

Şu anda beni delirtiyor ve acil fan değiştirmem lazım.

En pahalı fanı almaya razıyım hatta 2 adet de alabilirim.

Ne tavsiye edersiniz?

Mersinde olup modifiye edip sessiz hale getirecek varsa fan hariç 1000 TL vermeye hazırım

Ses videosu

Evet online UPS ler böyle gürültülü çalışıyor. Dünyanın en sessiz fanlarını taksan bile bu gürültü devam edecek, çünkü gürültüye sebeo olan içerideki hava kanallarından akan hava.

Ben sessizleştirmek için kapağını çıkardım ve iki tane 200 mm fan bağladım soğutucuların üzerine. 10 yıldır sıfır ses ile kullanıyorum. Ama haliyle kapak olmayınca faz voltajı açıkta oluyor, o yüzden gereken güvenlik önlemlerini alman lazım. Küçük çocuk varsa makinayi metalden bir ızgara ile kapatabilirsin mesela.

Evet online UPS ler böyle gürültülü çalışıyor. Dünyanın en sessiz fanlarını taksan bile bu gürültü devam edecek, çünkü gürültüye sebeo olan içerideki hava kanallarından akan hava.

Ben sessizleştirmek için kapağını çıkardım ve iki tane 200 mm fan bağladım soğutucuların üzerine. 10 yıldır sıfır ses ile kullanıyorum. Ama haliyle kapak olmayınca faz voltajı açıkta oluyor, o yüzden gereken güvenlik önlemlerini alman lazım. Küçük çocuk varsa makinayi metalden bir ızgara ile kapatabilirsin mesela.
İnform un yeni nesil online UPS lerinde bu problem yok.
Oldukça sessiz.

Hocam çocuk olabiliyor. Sizin modifikasyon gördüm harika ama işte bu cihaz gerçekten tehlikeli.

20 metre kablo aldım mecbur artık başka odaya koyacağım. Bu ürünü böyle satan Tuncmatik'e yazıklar olsun.
İsteseler 20 cm fan koyup sıfır ses yapabilirler

Burada paylaşım yaptım şikayet ettim : https://www.linkedin.com/posts/furk...2x?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

Cihaz kapalı iken 20 cm fan olsa bile gürültülü olurdu muhtemelen. Kapağın olmaması önemli miktarda ilave soğuma imkanı sağlıyor ve ses üreten türbülans da olmuyor.

Artronic 2KVA online upste eski fanları değişeyim dedim ses yüzünden ilk sahibinden alırken çok tozluydu dalgınlıkla kapatırken sense dirence şaseye vurdu cihazı patlattık durduk yere çok vakitte olmayınca mecbur servise yolladım. Bu arada servis hizmetlerini çok beğendim cihazı izmirden yolladım 3-4 gün sonra tamir edilmişti ve eskiden kalma ne kadar abuk sabuk vida vs varsa hepsi değiştirilmiş cihaz resmen toplanıp geri gelmiş.

Forum istatistikleri

Konular
7,293
Üyeler
2,946
Son üye
yigitmcr01

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back