Sercan
--
Bugün @taydin ile Karaköy ve Şişhane'de dükkanları gezme fırsatım oldu.
Daha önce de Etken Elektronik'ten banana uç ve kablolar alıp birçok çeşitte kendi kablolarımı hazırlamıştım.
Bugün yine Etken Elektronik'i ziyaret ettiğimde hazır Pomona mini klips buldum.
Üretim tarihine göre kablolar 24 yıllık. Bu sebeple çok ucuza aldım. Alırken kabloları ortadan kesip 4 mm banana'ya bağlamayı düşündüm; fakat bunlar altın kaplamalı uca sahip. Standart 4 mm banana uç bağladığımda değerleri düşebilir.
Acaba nasıl değerlendirmeliyim, bir öneriniz var mı?
Bu arada kaliteli mal alıncada 25 yıllık bile olsa pdf ve sayfasına erişmek hala mümkün olabiliyor. Böyle bakınca çok da pahalı değiller.
Daha önce de Etken Elektronik'ten banana uç ve kablolar alıp birçok çeşitte kendi kablolarımı hazırlamıştım.
Kendin yap banana kablo ve uçları
Malum atölyedeki her cihaz sıfır ya da yeterince kaliteli kablo ile gelmiyor. Aslında bundan da bağımsız atölyede her zaman fazladan banana kabloya ihtiyaç oluyor. Forumda daha önce @taydin banana kablo yapmıştı. Fakat onun bir ucu banana iken diğer ucu çatal tip kablo ucu. Sizi bilmem ama o...
mekatronik.org
Bugün yine Etken Elektronik'i ziyaret ettiğimde hazır Pomona mini klips buldum.
Üretim tarihine göre kablolar 24 yıllık. Bu sebeple çok ucuza aldım. Alırken kabloları ortadan kesip 4 mm banana'ya bağlamayı düşündüm; fakat bunlar altın kaplamalı uca sahip. Standart 4 mm banana uç bağladığımda değerleri düşebilir.
Acaba nasıl değerlendirmeliyim, bir öneriniz var mı?
Bu arada kaliteli mal alıncada 25 yıllık bile olsa pdf ve sayfasına erişmek hala mümkün olabiliyor. Böyle bakınca çok da pahalı değiller.
Minigrabber® Test Clip Patch Cord | Pomona Electronics
www.pomonaelectronics.com