RC uçak yapıyorum motorum tam güçle çalışmıyor

pervanede o bant durur mu okadar yuksek devirde en ufak agırlık farkı veya hava surtunmesı asırı vibrasyon olusturur
Onune yapistirirsa evet ama arka yuzune yapistiriliyor genelde pervanelerin. Nal kadar kagit yapistirmayacak, 3-4 mm yetiyor olcum icin. Merkeze yakin , pervane kanatlarinin hemen basina yapistirmasi lazim.

motorum yeterli devir atmıyor cidden bana bunu al kafan rahat olsun diyeceğiniz bir motor var mı acaba ? sunumuma az kaldı yurtiçi alışveriş yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dostum hangi şehirde yaşıyorsan oranın model uçakçıları vardır. Bul onları. Facebook da grupları filan vardır. Yanalarına git. Böyle uzaktan ne olduğunu bilmeden yardımcı olmak zor. Şimdi deriz git 2000kv motor al. Eğer sorun başka yerden çıkarsa motora boşa para vermiş olursun. Hobicileri bulursan kendi ekipmanları ile destek verirler. Sorunu bir kaç dakikada belirler, ona göre müdahale edersin.

Biraz korlemesine calisiyorsun saniirim. Ornegin elinde motor calisirken kac amper cektigine dair pens ampermetre var mi? Motor yeteri gucu vermiyorsa yeterli akim geliyor mu ornegin? Akim cekiliyor ama devir dusuk mu? Devirde tamamsa pervane yeteri kadar basinc uretiyor mu? Sira ile kontrol etmen lazim hepsini. Elektrik sistemi, motor ya da pervane. Once sorunun ne oldugunu bulman gerek. Direkt motor degistirmek sorununu cozmeyebilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: nt
Dostum hangi şehirde yaşıyorsan oranın model uçakçıları vardır. Bul onları. Facebook da grupları filan vardır. Yanalarına git. Böyle uzaktan ne olduğunu bilmeden yardımcı olmak zor. Şimdi deriz git 2000kv motor al. Eğer sorun başka yerden çıkarsa motora boşa para vermiş olursun. Hobicileri bulursan kendi ekipmanları ile destek verirler. Sorunu bir kaç dakikada belirler, ona göre müdahale edersin.
Evet bunu niye atladik ;)))
Izmir'deyim buradaysan yuzyuze hallederiz.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back