Ben de buna 1-2 defa denk geldimgoogle da aramaya ille ulaşabidiğim index of /
mekatronik.org da index görüntülenmesi
27375 eklentisine bak
27374 eklentisine bak
/foruma redirect yapsanız nasıl olurNe görünmesi gerekiyor index'te?Oradaki uyduruk file.dat ı sildim değişen birşey yok.
www.mekatronik.org adresiniNe görünmesi gerekiyor index'te?Oradaki uyduruk file.dat ı sildim değişen birşey yok.
Worldpress ile kendiniz yapın bence hem ne kullandıgınızı bilirsiniz hem sorunalrımı daha rahat çözersinizrobot.txt arama motorlarının sitede nereyi listeleyip nereyi listelemiyeceğini yazan bir text dosyasıdır örnek olarak
User-agent: *
Disallow: yapıp bu bağlantıyı yazmak gerekli sanırım
bende çok bilgili değilim bu konuda hatta kendime bir blog sayfası yaptıracağım bunun için sahbindenden bakıp aradım bi kaç kişiyi 750 1000 arası yapıyolarmış![]()
html den 0 anlıyorum <h header <t title bide bu vs code a bir yöntem var ! yapıp taba basınca o sana iskelet html yazıyor bilgim bu kadarWorldpress ile kendiniz yapın bence hem ne kullandıgınızı bilirsiniz hem sorunalrımı daha rahat çözersiniz
Blogspot kurmakta kolay bir çözüm hemde hosting ödemezssiniz
yok orda bir sorun var sanırım domain oldugu firmanın yönetim panelinden yapılırsa daha iyi olur abiAslında redirect var ama yeterince genel değil demekki
Kod:RedirectMatch ^/$ "https://mekatronik.org/forum"
yok orda bir sorun var sanırım domain oldugu firmanın yönetim panelinden yapılırsa daha iyi olur abi
Worldpressle ilgilendim ama hiç kurmadım oyuzden 0 html e ihtiyacınız var diyemem ama genelde hazır temalar uzerinden gidilebiliyor blogspotta bu iş çok daha kolayhtml den 0 anlıyorum <h header <t title bide bu vs code a bir yöntem var ! yapıp taba basınca o sana iskelet html yazıyor bilgim bu kadar![]()
Hostingin değil domain sağlayıcının yönetim panelindenYönetim paneli falan yok, bu kiralık sunucu ve sadece işletim sistemi var![]()
alan adını aldıgın firmadan abi yani natro falan gibi orda mekatronik.org u /forum a yönlendirebiliyorsunYönetim paneli falan yok, bu kiralık sunucu ve sadece işletim sistemi var![]()
Hostingin değil domain sağlayıcının yönetim panelinden
abi ben link olarak yazmaması için o şekilde yazdım natromu abi ona göre bir rehber paylaşıcagımÖyle yaparsan da her ön ek için ayrı redirect gerekir. www için, www olmadığı durum vs vs. Apache .htaccess içinde daha genel redirect yapılabiliyor o yüzden onu kullanıyorum.
abi ben link olarak yazmaması için o şekilde yazdım natromu abi ona göre bir rehber paylaşıcagım