şema oluşturma aracı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nt
  • Başlama tarihi Başlama tarihi

nt

Emekli
hızlıca mühendislik için şemalar oluşturabileceğiniz bir site : https://app.diagrams.net/
ve türkçe
oi.png

bu arada bir algoritma oluşturmanın zorluğunu yaşıyorum konu hakkında bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
Smartdraw, lucidcharts, edrawmax gibi diyagram çizme hizmeti sunun sitelerin hepsini tekrar tekrar denedim. Ama en sonunda hep sinir oldum ve bıraktım. Hepsinde çok kritik bir noktada önemli bir eksiği çıkıyor. Mesela birisinde bazan grid ayarlıyorsun, gride bağlı kalmıyor. Diğerinde başka sorunlar. Destek istiyorsun, günlerce sorunu anlatmakla uğraşıyorsun.

Diyagram çizme konusunda halen en komple çözüm Microsoft'un Visio'su hala. Ama fiyatı yüzünden de onu kullanmak mantıklı değil. Dolayısıyla bu diyagram işi konusunda arayışım devam ediyor.

Şunu kullanmıştım. Ancak drawio da fena değil.

Smartdraw, lucidcharts, edrawmax gibi diyagram çizme hizmeti sunun sitelerin hepsini tekrar tekrar denedim. Ama en sonunda hep sinir oldum ve bıraktım. Hepsinde çok kritik bir noktada önemli bir eksiği çıkıyor. Mesela birisinde bazan grid ayarlıyorsun, gride bağlı kalmıyor. Diğerinde başka sorunlar. Destek istiyorsun, günlerce sorunu anlatmakla uğraşıyorsun.

Diyagram çizme konusunda halen en komple çözüm Microsoft'un Visio'su hala. Ama fiyatı yüzünden de onu kullanmak mantıklı değil. Dolayısıyla bu diyagram işi konusunda arayışım devam ediyor.
LibreOffice Draw'a baktiniz mi? Community'si de genelde hizli yanit verir. Eklentilerine bakmayi unutmayin.

Tum eklentiler :

Draw eklentileri:

Symbol eklentisi :

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back