Birde japon yapştırıcısının üzerine karbonat dökünce evladiyelik yapışıyor .Test edildi onaylandı
Tabi Japon bazı malzemelerde çok fazla duman falan çıkarıyor ve bu dumanın son derece kesif bir kokusu var.
Ben Japonun üstüne ben enjektör iğnesi takıyorum tabiki enjektörün eğik keskin ucunu ,içine kablo sokup kesiyorum .
Enjektör ucu tıkanırsa çakmakla yakıyorum ,bu sırada alttan hafifçe sıkıyorum ,ucundan alev ve duman çıkınca açılmış demek oluyor
Aslında şu üründe olağanüstü birşey.Geçen sızıntı yapan musluk bataryasında denedim süper işe yaradı.
Biz bu ürünü 2 ton ağırlığındaki trafoların delinmiş depolarını yapıştrmak için müsterilere tavsiye ediyorduk.
Musluğun adımı olur
3378 eklentisine bak
İran yapıştırıcısı diye resimdeki diye biliyorum ben
(Acaip pis kokuyor ben pek kullanmıyorum bunu)
3379 eklentisine bak
@Omega ile aynı yöntemi ben de kullanıyorum. İğnenin ucunda çok küçük bir bölüm katılaştığı için zaten iğnenin kendisi hava geçirmez bir kapak haline geliyor. Şırınga iğnesinin kendi kapağı ile kapattığında sorun olmuyor. Tıkanmış iğne ucunu açmak istediğinde çakmak ile ısıtıp gaza dönüştürüyorsun ve kolayca açılıyor. Bir diğer husus da şırınganın iğne ucunu sivri değil değilde düz bir şekilde zımpara yapmak gerekiyor. Sivri uç damla kontrolü için iyi ama hem daha tehlikeli hem de ucu sivri olduğunda donma olayı biraz daha sorunlu oluyor.Peki alınan japon yapıştırıcının bir veya birkaç ay sonra kullanılabilecek şekilde nasıl kapatmak lazım? Yani çıkış ucunun yapışıp tıkanması nasıl engellenmeli?
Plastik ile Plastik yapıştırmada işlevsel değil mi bu? Plastik ile başka malzemeleri de yapıştırıyor mu?Plastik yapıştırmak için Metil Etil Keton'u da belirtelim. Aslında bu yapıştırmadan ziyade, bir çeşit kaynak oluyor, çünkü MEK plastiği eritiyor ve iki plastik parça temas yerinde birbirine eriyip bütünleşiyor.
Plastik ile Plastik yapıştırmada işlevsel değil mi bu? Plastik ile başka malzemeleri de yapıştırıyor mu?