Yıllardır kullandığım fastmail ile yaşadığım bir sorun nedeniyle yollarımı ayırma kararı aldım. Login etmeye çalıştım, benim doğru bildiğim şifre çalışmıyor. Password reset yaptım, yeni tanımladığım şifre de çalışmıyor. Destek istedim, yeni şifrenin devreye girmesi için 24 saat geçmesi gerekiyor dedi. Kaç yıldır internet kullanıcısıyım, 24 saat sonra devreye giren password reset'i ilk defa duydum. 24 saat epostasız kalmak hiç işime gelmeyeceği için adamlara yalvardım, bir geçici şifre tanımlayın, login olup hemen değiştireyim diye, yapmadılar.
O yüzden şimdi bakıyorum, proton mail ile skiff arasında kaldım. Proton mail ile ıvız zıvır bana lazım olmayan bir sürü ilave özellik geliyor, mesela VPN var, lazım değil. Proton fiyat olarak da biraz daha pahalı. Bunları kullananlar varsa tecrübelerini duymak isterim.
O yüzden şimdi bakıyorum, proton mail ile skiff arasında kaldım. Proton mail ile ıvız zıvır bana lazım olmayan bir sürü ilave özellik geliyor, mesela VPN var, lazım değil. Proton fiyat olarak da biraz daha pahalı. Bunları kullananlar varsa tecrübelerini duymak isterim.