Süper Kargo Firması

Omega

Kıdemli Üye
Geçenlerde n11 den birşeyler almıştım kolaygelsin diye bir kargo sitesi getirmişti.
Ürün bana gelene kadar en az 3 kere mesaj geldi.
"Kargoya verildi" "Bugün adresinize teslim edilecek " "2 Saat içinde" teslim edilecek " falan .Nooluruz dedim.
Kargoyu getiren genç "Efendim "li falan konuşunca da tekrar şok oldum.

Demin yine aynı firma başka bir siparişimi aynı kibarlıkta teslim edince "Vay dedim demek rüya değil gerçek"
Meğer adamlar amazon tr nin de kargo firmasıymış.
Demekki isteyince oluyormuş

https://eksisozluk.com/kolaygelsin-com--6027802

kolaygelsin kargo firmasının hizmet kalitesi yüksek.
bir kez kargo paketi getirdiler. Hızlı kargo ve bilgilendirici hizmeti ile beni şaşırtmıştı.

Hizmetten memnun kaldım. Kargo firmasına başarılar dilerim.

İş biraz da kapasite meselesi. Bakalım Aras Kargo'nun iş kapasitesine ulaşsınlar o zaman görelim onları. Belki de Aras'tan daha berbat olacaklar.

Haklı olabilirsiniz Muş 'tan PTT kargo ile gelen paket 8-9 gün sürmüştü.
İŞ yoğunluğu ile alakalı olabilir.

İş biraz da kapasite meselesi. Bakalım Aras Kargo'nun iş kapasitesine ulaşsınlar o zaman görelim onları. Belki de Aras'tan daha berbat olacaklar.
Bu firma amazon.com.tr nin kargolarının yanı sıra n11 in de tüm kargolarını da taşıyormuş.
Yani bu bile az iş yoğunluğu değil.Bu bilgilendirme mesajları barkod okutturma işlemleri ile yapılıyor.
Yani firma yüksek teknolojiyi takip ediyor.
Muhtemelen paketleri araca yüklerken de barkod okutturarak teslim alıyorlar. Sistem araca yüklendiğinde sahibine "Kargonuz bugün teslim edilecek mesajını gönderiyor" Yakın yerlerde teslimat yaptığında da güzergah üzerindeki teslim edilecek kişilerin telefonalarınada "Kargonuz 2 saat içinde teslim edilecek" mesajlar gidiyor.
Çünkü benim kargomu teslim ederkende barkod okuttu , telefonuma hemen mesaj geldi."Kargonuz teslim edildi " diye.
"Abimcim, gelmiş dağıtım elemanımız ama demekki siz evde yokmuşsunuz " edebiyatına göre mükemmel hizmet

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back