Ticari Olmayan Web Uygulamaları İçin "Stand Alone Html"

İnternet tarayıcıda görüntüleyebildiğiniz tüm dosyaları Html içinde base64 şifrelemesiyle satır içi veri olarak girişini yapabiliyor ve kullanabiliyorsunuz. Bu konuyu yapay zekaya sormanız yeterli ve nasıl kullanıldığını hemen size anlatacaktır. CSS'leri Style etiketleri arasına ve JS'leri de Script etiketleri arasına koyarak dosyayı internetten bağımsız indirilebilir bir web uygulaması olarak kolayca paylaşmak mümkün. Fakat bu dosyayı windows, android ve ios uygulamaları gibi kendi mağazalarında satışlarda listelemeyecekleri için muhtemelen ticari geri dönüşü olmayacak fakat bu çalışmanın html'den uygulamaya dönüştürme işi yapan diğer internet sitelerinde değerlendirildiğinde bir ihtimal kodlamanız boşa gitmeyecek ve html, js ve css olarak başladığınız kodlar .apk uzantılı bir dosya olarak Google Play Store'da tanesi yarım kase çorba parasına satışa çıkabilecek fakat kimse zengin olmayı hayal etmesin çünkü bu yöntemle zengin olunabilseydi yapabilen çok fazla kişi var; onlar olurdu.

Bu web uygulaması

Bu da web uygulamasının stand alone çevrimdışı kullanım için indirilebilir hali

Bu seçenek "html bir programlama dili değildir" diye haklı olarak düşünen kişiler için bile JavaScript uygulamalarını indirilebilir bir web uygulaması olarak paylaşmayı gerekli gören herkesin değerlendirmesi uygun olan bir imkan benim fikrimce. Mesela bilgisayarımda bir html dosyasını bir arşiv klasörüne koyduğum zaman PDF'leri sıraya okuyabileceğim, Filmler izlettirebileceğim bir takım uygulamalar dosya tarayıcının yeteneklerini aşan özelliklerle dert olmaz ve neşe getirebilir. Bu gece gece nereden çıktı nereden aklına geldi diyen arkadaşlar; Windows 98'de olan ve html sayfasını masaüstü resmi ya da klasör theması olarak ekleyebilme özelliğinin gelip geçtiği dönemler hakkında tarih araştırması yapabilirler. Eskiden kalma bir düşünce yani.​

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,413
Üyeler
3,012
Son üye
BenMuhsin

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back