Aynı olmadığını sıradan bir kullanıcı da ayırt edebilir. 5 yıla yakın bir süre pcnet, chip ve diğer dergilerde donanım editörü, Asus'da 3 yıl pazarlama bölümünde olarak çalışmış biri olarak, ben de ayırt ederim. Ancak önerdiğin cihaz aksesuarları ile birlikte 2.5 kg...Ben GTX1050 ile MX150 yi aynı kefeye bile koymam
Destek konusuna gelecek olursak, gelecek için kahinlik yapamam ancak bu konuda Türkiye'de en iyi servisi hizmetini bugüne kadar Asus açık ara önde götürdü. Bunu HP, Dell, Sony ve daha pek çok markada çalışan insanlarla birebir arkadaşlığıma, firmaların iç yapılarını ve iş yaptırdıkları kişilere göre rahatlıkla söyleyebilirim. HP ile gerçek anlamda hiç sorun yaşamamış biri onu beğeniyor diye o marka iyidir kendini kanıtlamıştır gibi çıkarımlar mesnetsiz kalır...ağırlık sadece 1.5 kg
Acer Nitro 5 core i7 8750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Acer Nitro 5 kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 core i7 8750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Acer Nitro 5 kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bence o fiyat bandına yakın düşününce Asus UX331FN-EG014T ile bahsettiğin model arasında bir tercih yapardım. Asus'un 2GB harici Nvidia GeForce MX150 ekran kartı ve 16 GB Ram kapasitesi öne çıkıyor. Bu da simulasyon için daha uygun olur ancak aradaki fiyat farkına değer mi o da yapılacak işe göre karar verilir. Bir de satış sonrası Asus servis noktasında iyidir, Dell için bir fikrim yok. Şu noktada aynı firma üzerinden karşılaştırma yapınca fiyat bakımından Dell daha mantıklı duruyor.
şükür.Zaten konumuz basit anlamda uygun bir dizüstü PC önerisi idi. Bu önerilerimizi anlamsız tartışmalara dönüştürmeyelim.