ozgurece-TA3HGU
Aktif Üye
Değerli Aydın Hocam , geçen yıl elimde bulunan bu uydu alıcısının ön paneldeki yeşil display rengini mavi olarak değiştirmek için Elektronik projeler forumda ismini vermek istemiyorum malesef o abimizin istemeyerek yanlış anlaması olabilir bu aşağıdaki 4digit-7segment-display-blue olanı sipariş verdim. Forumdaki abimiz internet üzerinde araştırıp bana link verdi bende mutlaka doğru parça olarak düşünüp sipariş vermiştim. 2 Adet 7,95$ . Fiyatı çok ucuz değildi ama gelgelelim uzun bir bekleyişten sonra İngiltere den gelen siprişimde anlaşıldıkı katot yönü farklıymış Forumdaki beni yönlendiren abimiz bana bu olmaz dedi. Yaparım ama çok uğraşmak gerek falan birşeyler söyledi.(Abimiz bana söylediği)Ama ben olabileceğini düşünüyorum. Bir soketle bu displayi doğru olarak sokete konumlandırıp o şekilde boarda soketli olarak taksak.+ llar - ye veya tersi. Board da soket lehimledim ben . Sizin benim anlatmak istediğimi anlayacağınıza eminim. Resimler burada. 4 adet Display elimde mevcut. 2 Adet sipariş 40 gün gelmeyince firmayı bilgilendirdim o tekrar 2 adet daha gönderdi. Aşağıdaki resimlerde uydu alıcısının orjinal display yeşil + 3 volt ile test ve sipariş ile gelen mavi display ler. :-[