Vakumlu havya

elektroboard

Aktif Üye
Forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine Quick 861DW sıcak hava istasyonu almıştım. Gayet de memnunum. Ek olarak hem havya hem de vakum içeren ya da ayrı ayrı ürün tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Çok yüksek bütçeli ürünler olmamasını tercih ederim.

Ürünleri tavsiye ederim ama bunu bir tavsiye olarak yazmıyorum.

Bende değişik uçlarıyla birlikte Hakko FR-301 lehim emme ve JBC havya var. Uzun zamandır JBC'nin dört uç kontrollü üst sınıf bir modeline geçmek istiyorum ama elimde bu iyi cihazlar varken gereksiz olacak diye almadım. Bunları da ilana koymadım.

Almak istersen lehim emmeyi ya da ikisini birden satabilirim. Ürünleri Türkiye yetkili distribütörü AssemCorp'tan aldım. Forumda konuları var.

Ürünleri tavsiye ederim ama bunu bir tavsiye olarak yazmıyorum.

Bende değişik uçlarıyla birlikte Hakko FR-301 lehim emme ve JBC havya var. Uzun zamandır JBC'nin dört uç kontrollü üst sınıf bir modeline geçmek istiyorum ama elimde bu iyi cihazlar varken gereksiz olacak diye almadım. Bunları da ilana koymadım.

Almak istersen lehim emmeyi ya da ikisini birden satabilirim. Ürünleri Türkiye yetkili distribütörü AssemCorp'tan aldım. Forumda konuları var.

Sercan bey teşekkür ederim. Ancak bahsini ettiğim ürünler çalıştığım firmaya alınacağı icin faturalı ve garantili ürün tercih ediyorlar. Fr-301 ile ilgili kullanıcı yorumlarınızı merak ediyorum.

Sercan bey teşekkür ederim. Ancak bahsini ettiğim ürünler çalıştığım firmaya alınacağı icin faturalı ve garantili ürün tercih ediyorlar. Fr-301 ile ilgili kullanıcı yorumlarınızı merak ediyorum.

Doğrudan lehim emme için çok az cihaz kullandığım için günümüzün daha hesaplı markalarıyla karşılaştırma yapamam.

FR-301’in tek parça bir cihaz olması, taşınmasını kolaylaştırıyor fakat ağır olduğu için uzun süre kullanımda yorabilir.

Bana özel bir sorun ise, cihazları tek tek açıp kapatmak istememem. Tek bir üniteden tüm lehim cihazlarını kontrol edebilsem çok iyi olurdu. Birde duman uzaklaştırmak için bir sistemim de var ama otomatik tetikleyecek şekilde çalıştıramıyorum.

Bunlar dışında, FR-301’den çok memnunum. Harika iş çıkarıyor.

Çok zaman geçti ama aşağıdaki konuyu okuyabilirsin. Hakko FR-301 alma kararını o içerikten sonra verdim. Bu konudan sonra forumda 2-3 kişi sadece benim hesabımdan aldı ve bildiğim kadarıyla hepsi memnun.

Çok zaman geçti ama aşağıdaki konuyu okuyabilirsin. Hakko FR-301 alma kararını o içerikten sonra verdim. Bu konudan sonra forumda 2-3 kişi sadece benim hesabımdan aldı ve bildiğim kadarıyla hepsi memnun.

Evet Fr-301 gayet güzel bir ürün. Listeme ekliuorum. Bir de şu urunleri gördüm. Fiyatlari daha makul ve havyali model. Acaba kullananan veya test eden var mıdır? Marka farklı olsa da ikisi de aynı gibi

Sanki lehim emmede farklı delik çapı olan uç çeşitleri de var. Bu iyi bir işaret, lehim emmede başarı oranını arttırır. Ama gene de iyi markalardaki kadar çap çeşidi yok, o yüzden her söküşte temiz ve rahat çalışma sağlamaz. Çift taraflı ve içi tamamen lehim dolu olan deliklerden söküm yapmak için optimum çapta bir emme ucu kullanmak gerekiyor. Daha büyük çap, lehim iyi emilmiyor, daha küçük çap, uç pine geçmiyor.

Forum istatistikleri

Konular
7,550
Üyeler
3,055
Son üye
0xyit

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back