VLOG Bit Pazarı Gezisi _ Düzce Kalıcı Konutlar Kapalı Pazaryeri #düzce #bitpazarı

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkesin Ramazan Bayramını Kutlar, sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini Rabbimden dilerim. Bu bölümde Düzce' de yeni başlayan tazecik bir bit pazarını geziyoruz. 2019 yılında yine yeni açılan bir bit pazarını paylaşmıştım sizlerle. Cumayeri ilçesinde idi bu pazar. Malesef korona çıkınca oradaki pazar filizlenemeden kapanmıştı. Şimdi ise Düzce merkezde Kalıcı Konutlar Kapalı Pazaryerinde bit pazarı açıldığını duydum ve gittim. İnşallah bu pazar aynı akibeti yaşamaz. Bir siftah da biz attık. Hedefim birkaç pazar tezgah açmak, söktüğüm parçalarla veya çocukların eski oyuncakları ile. Maksat aynı kafadan insanlarla tanışabilmek, sohbet etmek. Çünkü bit pazarına gelen ciddi bir kesimde mucit veya tamirciler. Eski ürünleri alıp, bakım veya tamir edip tekrar satıyorlar. Neyse, ayrıntılı bir çekim oldu, ilgilenenlere iyi seyirler dilerim. #düzce #bitpazarı #bitpazari #elektrofizikci #tamir #bakım #onarım #geridönüşüm

Forum istatistikleri

Konular
7,413
Üyeler
3,012
Son üye
BenMuhsin

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back