WIN10 21H2 CP2102 DRIVER SORUNU

Ahmet

S38>S85
2020 yılının başından beri 1903 güncellemesini kullanıyordum sürekli güncellemeyi 1 ay ileri ata ata bu güne kadar geldim bana her türlü tehdidi sundu artık cihazınız güvenilir değil artık şu desteği alamayacaksınız artık bu desteği alamayacaksınız diye diye bu güne kadar geldik.

Sabah bilgisayarı açtım ve birden güncelleme ekranı çıktı karşıma 40 dakka uğraştıktan sonra bir baktım 21H2'ye gelmişim bu çok mühim değil günümün artık 2 saati ubuntu kullanarak geçiyor kendimi zorluyorum ubuntu kullanmak için.

21H2'de cp2102 driver'i ÇALIŞMIYOR!!

Bunun için çözüm yolları arıyorum.

Cp2102 neydi ki?

Win11 e neden geçmiyorsun?

Win11 e neden geçmiyorsun?
abi ben bu windows'dan bıktım diyebilirim.

ubuntuya geçmek istiyorum tamamen orayada yerleşemiyorum sürekli eksik kalıyor ama inatla kullanmaya devam ediyorum.

ama win11 kullanan birisi rica ettiğim testleri yaparsa istediğim sonuçlar çıkarsa win10 yerine 11 dursun.

Testler pc den pc ye değişiklik gösterebilir.
Nasıl testler istiyorsun?

Elimde alet olmadan sadece program yüklenerek test edilebilenler varsa sıkıştır gönder, bakıyım benim pc de.

Senden başka herkes win11 kullanıyor Ahmet. Bir sen kalmışsın win10 da :katil2:
hala diğer bilgisayarda 7 kurulu 7 daha güzel.

bunu servis win7 ile kabul etmiyor diye 10 kurdum yoksa koyu 7ciyim 2011'den beri 7 kullanıyordum 2 senedir mecbıuren 10 kullanıyorum

Forum istatistikleri

Konular
8,224
Üyeler
3,270
Son üye
tayfur topaloglu

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back