Win10 Shortcut ile USB uzerinden bagli telefonun klasorune ulasmak

Mikro Step

Kıdemli Üye
USB kablo ile bilgisayarima bagli cep telefonumun bir klasorune sık sık dosya birakmam gerekiyor.

Bunun icin This PC den telefonumu bulup tiklayip sirayla ilgili klasorleri tiklayip hedef klasoru bulmak icin caba gostermek hosuma gitmiyor.

Bunun yerine bilgisayarimda bir shortcut olusturayim tikladigimda hoop telefondaki klasor karsima ciksin istiyorum.

Fakat beceremedim. Yardimci olabilecek var mi?

Last edited by a moderator:
Klasorun uzerine gelip sag tustan "Pin to Quick Access"'i secin. Sol taraftaki hizli erisim menusune gider o zaman bu klasor. Istediginiz dosyayi surukle birak ile buraya atabilirsiniz. En hizli yolu bu. Ya da benim gibi Windows Explorer yerine Q-Dir kullanirsiniz. 4 klasor ayni anda onunuzde olunca, yukaridan da Favorites'e alisinca her seyi hizli sekilde yapiyorsunuz bir sure sonra. Ekranda gorunen dort bolgede de pek cok farkli tab acabiliyorsunuz. Cok kullandiginiz tum klasorlere tek tusla erisebilirsiniz bu sekilde. Win98 dahil tum Wİndowslarda calisiyor. Programi kapatip actiginizda tum tablar acik olarak geliyor. Windows Explorer yerine default file manager olarak atayabiliyorsunuz.

Adsız.jpg

Adsız - Copy.jpg

Ekler

• 1700135100683.png
    1700135100683.png
    354.1 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
7,726
Üyeler
3,119
Son üye
İsmail16

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back