Benim silmek istediğim bir klasör içindeki dosyalar ,CClleaner sanırım tüm D : E gibi drive leri silmek için (Yada ben bulamadım)Bilgisayarı Linux live cd ile açıp silebilirsiniz.
CCleaner ile deneyebilirsiniz.
Şurada biraz anlatmış: Komut İstemcisini Kullanarak Bir Klasörü / Dosyayı SilmekDOS to alt klasörleri silmek del tree değilmi? kmutuda anlıypr silmiyor
Şuraya bir göz at istersen: Unlocker Alternatives - alternative toUnlocker alternatifl programlar
Bahsettiğim favori program bu zaten Bunuda denedim silemediŞu sanki iyi gibi : LockHunter
Böyle birşey işinizi çözebilir bence.Muhtemelen live cd'den çalışan bir windowsla da yapabilirsiniz bu işlemi. Mesela şununla olur sanırım: Hiren’s BootCD PE (Preinstallation Environment)
Zannetmiyorum artık çokda ilgilenmiyorumsorununuz virüs müydü?
Bunu çok anlamadım ama sanırım işletim sistemini değiştiriyor belki içinde silen bir tool vardır ama Attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değmeyecek gibiBöyle birşey işinizi çözebilir bence.
Abi böyle birşeyi yaşamam lazım anlayıp program yazmak için.Zannetmiyorum artık çokda ilgilenmiyorum
Ahmet işte senin gibi yazılımdan anlayan kişilere süper konu .Yaz böyle bir program çok uzun sürecek bir konuda değil.
Zor olabilir ama assembler ve C ++ile yada hangi üst seviye dili biliyorsan yazılır
Bu bir windows live cd. Yani işletim sistemi kurmadan windowsu çalıştırıyor. İso'yu usb'ye yazdırıp bilgisayarı usb'den boot ediyorsun. Dosya gezgininden silmek istediğin klasöre ulaşıyorsun. Sorunun ne bilmiyorum ama klasörü silmene izin vermeyen işletim sistemi devre dışı olacağı için sıkıntı çıkmadan klasörü silmen mümkün olabilir. Hatta lockhunter tarzı programı kurup orada da deneyebilirsiniz gerekirse.Bunu çok anlamadım ama sanırım işletim sistemini değiştiriyor belki içinde silen bir tool vardır ama Attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değmeyecek gibi