Windows un Silemediği Dosyaları Silen Program

Omega

Kıdemli Üye
Eskiden Windowsun silemediği dosyaları silen bir program vardı aradım bulamadım.
Sanırım ikonu sihirbaz asası gibi birşeydi.
İşe yarayan tavsiye edeceğiniz bu tür bir program varsa indirme linkini eklermisiniz?

Malesef çalışmadı widows uyumlu değil diyor .Bilgisayarım 32 bit ama 32 bit versiyonu çalıştırmadı.64 bit ile linki karışmış olabilir diye düşünüp 64 bitliğini yükledim onu hiç tanımadı. Kendi sitesindekide çalıştırmadı.

Son düzenleme:
Bilgisayarı Linux live cd ile açıp silebilirsiniz.

CCleaner ile deneyebilirsiniz.

Bilgisayarı Linux live cd ile açıp silebilirsiniz.

CCleaner ile deneyebilirsiniz.
Benim silmek istediğim bir klasör içindeki dosyalar ,CClleaner sanırım tüm D : E gibi drive leri silmek için (Yada ben bulamadım)
Linux hakkında hiçbirşey bilmiyorum

DOS to alt klasörleri silmek del tree değilmi? komutuda anlıyor ama silmiyor

Son düzenleme:
Yok DOS da silemedi
Unlocker alternatifl programları diye arattırdım .Adamın favori programın arayüzü bile acaip dandik
Neyse lazım olanı bir yer çekip formatlarım

sorununuz virüs müydü?
Zannetmiyorum artık çokda ilgilenmiyorum
Ahmet işte senin gibi yazılımdan anlayan kişilere süper konu .Yaz böyle bir program çok uzun sürecek bir konuda değil.
Zor olabilir ama assembler ve C ++ile yada hangi üst seviye dili biliyorsan yazılır

Zannetmiyorum artık çokda ilgilenmiyorum
Ahmet işte senin gibi yazılımdan anlayan kişilere süper konu .Yaz böyle bir program çok uzun sürecek bir konuda değil.
Zor olabilir ama assembler ve C ++ile yada hangi üst seviye dili biliyorsan yazılır
Abi böyle birşeyi yaşamam lazım anlayıp program yazmak için.

Genelde f*t g*rl kürek kurduğumda fg sildirmez kendini onunda çözümü modemin fişini çekip yeniden başlatıyorum makineyi internet yoksa fg kürek uyanamıyor uyanmayınca silebiliyorsun.

Hiç win tarafında register seviyesine program yazmadım bir bakarım ama neymiş ne değilmiş.

Bunu çok anlamadım ama sanırım işletim sistemini değiştiriyor belki içinde silen bir tool vardır ama Attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değmeyecek gibi
Bu bir windows live cd. Yani işletim sistemi kurmadan windowsu çalıştırıyor. İso'yu usb'ye yazdırıp bilgisayarı usb'den boot ediyorsun. Dosya gezgininden silmek istediğin klasöre ulaşıyorsun. Sorunun ne bilmiyorum ama klasörü silmene izin vermeyen işletim sistemi devre dışı olacağı için sıkıntı çıkmadan klasörü silmen mümkün olabilir. Hatta lockhunter tarzı programı kurup orada da deneyebilirsiniz gerekirse.

Doğrusu Windows başlatılmadan live CD(USB) kullanmaktır.
Bazı ısrarlı yazılımlar silinmemek için windows a izin vermiyor
Windows başlatılmadan , zararlı yazılımlar Windows a ait program taklidi yapmıyorsa live CD ile istenilen yazılımlar sorunsuzca kaldırılabilir.

Uninstall yazılımları da kullanılabilir.

Son düzenleme:
Bahsi geçen dosya masaüstünde ki silinmeyen bir dosya ise winrar ilede silebilirsiniz. Bilgisayaranızda winrar'ın yüklü olduğunu varsayıyorum. Silmek istediğiniz dosyaya sağ tıklayıp arşive ekle diyorsunuz. Daha sonra aşağıda ki görselde gösterdiğim şekilde arşivleme sonrasında dosyaları sil diyorsunuz. Silemediğiniz dosyaları bu şekilde silebilirsiniz.

Adsız.png

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back