Yerli ansiklopedi Küre

Sercan

--
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
5,947
İş için hesaplarım var tabii, ama 5-6 seneden fazladır sosyal medya kullanmıyorum. Sanıyorum, iki ay kadar önce destek amaçlı Nsosyal’a üye oldum ve hala aktif sosyal medya kullanıcısı olmasam da biraz göz attım.

Oradan, Küre isminde yerli bir ansiklopedi kurulduğunu gördüm. Bir süredir takip ettiğim Küre Ansiklopedi’nin yaygınlaşması da hoşuma gitti.

Takip etmenizi ve desteklemenizi tavsiye ederim. Günlük güzel bilgiler edinebiliyorsunuz ve içerik için de yoğun emek veriliyor.

 
Site çok yavaş çalışıyor bir de sonuç bulunamadı sanıyorum, boş sayfa döndürüyor. Halbuki waiting indicator koysalar iyi olacak ama güzel proje, sahiplenmek ve kullanmaya başlamak lazım. Böyle yerli ve milli projelere sonuna kadar destek vermek, görevimiz.
 

Forum istatistikleri

Konular
8,362
Mesajlar
137,246
Üyeler
3,316
Son üye
Ahmet can

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back
Top