Son etkinlik

• E
    erdemtr55 adlı üye SG3525 Gürültülü Sinyal konusuna cevap yazdı.
    13 pini vcc yapmamışın sorun oymuş, şimdi snubber devresi lazım. Çıkışlar frekans artıkça aşım yapıyor. 12 v 30v çıkıyor .sen ne önerirsin?
  • Mucit23
    Mucit23 adlı üye Eagle'in fisini cekiyorlarmis. konusuna cevap yazdı.
    Vay be kaç senelik konu. Bugün Eagle'ı açmak istediğimde aşağıdaki mesajla karşılaştım. Eagle'ın fişini çektiler resmen. Son 9 - 10...
    • 1781103062953.png
  • E
    emreeyy adlı üye Raspberry pi 4 ile makineden veri toplama konusuna cevap yazdı.
    Hocam bunlarda da plc mevcut fakat firmalar o bağlantıları ücret karşılığı açıyorlar.Kısıtlı yetkilendirme yapıyorlar. Şimdilik işimizi...
  • E
    Raspberry Pi için Şunu düşünün. Giriş çıkış pinleri olan içinde linux işletim sistemi çalışan bir bilgisayar. Bu projede eğer işletim...
  • E
    Emre batır adlı üye Bir baski devre yaptirmak istiyorum . konusuna cevap yazdı.
    Peki sizce bu gunes paneli koruma devresi benim işimi görür mu
  • M
    Melih1966 adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusuna cevap yazdı.
    Fable 5 high, tek geçerim. 8 aydır bitmeyen programım dün bitti şimdi yaptıracak iş bulmaya çalışıyorum.
  • taydin
    taydin adlı üye Bir baski devre yaptirmak istiyorum . konusuna cevap yazdı.
    Elektrolitik kondansatör ters EMK'yı söndüremez. Motorun enerjisi kesildiği anda, motor uçlarında "ters" bir voltaj oluşur. Mesela...
  • M
    meke adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusuna cevap yazdı.
    Yurtdışı ekonomik sitelerde bu yapay-zeka bir süredir bir balon olduğu ve eninde sonunda patlayacağı yönünde yorumlar yer alıyor. Zaten...
  • E
    Emre batır adlı üye Bir baski devre yaptirmak istiyorum . konusuna cevap yazdı.
    Walla abi motor sargilari ile bisey yapmam benim bilgisiz olduğum icin zarar vere bilir . Led trafosuna arti ve eskisine tas direnc ve...
    • inbound1149470023564594149.jpg
  • fmy
    fmy adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusuna cevap yazdı.
    belki kod yazarken reklam izlememezi isterler.. :kotek1:
  • taydin
    taydin adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusuna cevap yazdı.
    Eğer insanlar bilgisayarlarının kontrolünü tamamen YZ ye teslim ederlerse, o zaman bu olabilir. Hem işlemci gücünü, hem senin şahsi...
  • fmy
    fmy adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusuna cevap yazdı.
    bence birkaç yıl sonra token ücreti de neymiş yaa diyeceğiz. sınırsız erişim olacak gibi geliyor bana. belkide çocuklarımıza bizim...
  • taydin
    taydin adlı üye Bir baski devre yaptirmak istiyorum . konusuna cevap yazdı.
    Motorun enerjisi kesildiğinde, üzerinde oluşan ters EMK yı tüketmek için motor sargılarına paralel, doğru yönde diyot bağlayabilirsin...
  • taydin
    taydin adlı üye ilginç bir multimetre arızası konusuna cevap yazdı.
    Bence birkaç olay bir araya gelmiş burada. Masa tipi multimetrelerin giriş empedansı çok yüksektir. Belki de güneşin altında ölçtün...
  • taydin
    taydin adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusuna cevap yazdı.
    Ben de ilk Cursor aboneliği alınca, para verdik ya, en iyi agent'ları seçip, bütün angarya işleri ona yaptırıyordum. git'e commit et, şu...

Forum istatistikleri

Konular
9,275
Üyeler
3,813
Son üye
mehmethalil

Son kaynaklar

Back