Son etkinlik

• fide
    fide adlı üye slim led trafoları konusunda clc adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Eğer bu ısınınca düzelme olayını seramikleri kapsadıysanız oradaki olay baryum titanat ile alakalı. Sıcaklık belirli bir eşiği...
  • fide
    fide adlı üye slim led trafoları konusunda Dede adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Fikret bazen kapasite doğru gibi ölçülse de elektrolit kuruması nedeniyle parazitik pulsleri filitre edemiyor. Sıcaklık ve çalıştığı...
  • kesmez
    kesmez adlı üye Projeler, Tasarımlar ve Teknik Konular başlığı altında Hypocyclic motor projem konusunu açtı.
    resimde görünen hypocyclic motor. sarı renk dişliden bir tane daha ekledim. tek piston ve çift pistonlu 2 değişik motor mimarisi elde...
    • 1785926479303.png
  • Dede
    Dede adlı üye Bu malzeme nedir? konusuna cevap yazdı.
    Bir zemine bağlandığına göre ya Soğutucu yada sıcaklık algılama amaçlıdır. Sıcaklık algılama ise termik anahtar yada Yarı iletken...
  • Dede
    Dede adlı üye slim led trafoları konusuna cevap yazdı.
    Fikret bazen kapasite doğru gibi ölçülse de elektrolit kuruması nedeniyle parazitik pulsleri filitre edemiyor. Sıcaklık ve çalıştığı...
  • M
    mg1980 adlı üye slim led trafoları konusunda Dede adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Kapasitörler kurumuş olabilir. Yeni çıkış ve giriş kapasitörleri takarak dene bence. Şişmemiş olsa bile bazen çalışma ömrünü doldurmuş...
  • Dede
    Dede adlı üye slim led trafoları konusunda fide adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Abi 90lı yıllarda kullanılmış baskı makinesi söktüm. Enaz 30 yaşındaydı. 1000uF giriş filtre capleri ölçtüm. 930uF çıktı. Hayret ettim.
  • Y
    yesilu adlı üye slim led trafoları konusuna cevap yazdı.
    cevaplarınız için teşekkürler. bunu yeni aldım, kapasitörlerin kuruduğunu sanmıyorum. daha önce de başka bir uyduruk marka almıştım aynı...
  • fide
    fide adlı üye slim led trafoları konusuna cevap yazdı.
    Abi 90lı yıllarda kullanılmış baskı makinesi söktüm. Enaz 30 yaşındaydı. 1000uF giriş filtre capleri ölçtüm. 930uF çıktı. Hayret ettim.
  • Dede
    Dede adlı üye slim led trafoları konusuna cevap yazdı.
    Kapasitörler kurumuş olabilir. Yeni çıkış ve giriş kapasitörleri takarak dene bence. Şişmemiş olsa bile bazen çalışma ömrünü doldurmuş...
  • Dede
    Daha once arastirdigimda Pisagor karsima cikmisti. Pisagor MÖ 495'de ölmüş. Pisagor'un müzik alanındaki çalışmaları, aslında matematik...
  • semih_s
    Merhabayın Ahali. Malum cep telefonları, tabletler, kulaklıklar, ses bombaları vs. hayatımızda önemli yer kaplıyorlar. Ve sürekli şarja...
  • fide
    fide adlı üye slim led trafoları konusuna cevap yazdı.
    https://mekatronik.org/forum/threads/kaliteli-ve-kalitesiz-guc-kaynagi-arasindaki-fark.9559/#post-156653 Bazıları şaşırtıcı akımlar...
  • semih_s
    semih_s adlı üye SMD malzeme saklama kabi konusunda ckocagil adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Çin'den ürün alınabilen güzel yıllarda almıştım. Tek defterde binlerce komponent. İlk sayfalarda RLC sonra diyorlar, transistörler...
  • M
    meke adlı üye Robotistan LCSC işbirliği konusunda czorgormez adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    intagramda reklam olarak gördüm. robotistan artık LCSC'den ürün getirmeye başlamış. teslim süresi 3-4 hafta diyor, fiyatları da kontrol...

Forum istatistikleri

Konular
9,348
Üyeler
3,869
Son üye
kadirsahinby

Son kaynaklar

Back