Akülü vidalama'da bluetooth?

taydin

Timur Aydın
Staff member
Yav arkadaş, kuvvetli bir akülü vidalama lazım. Bosch GSR 18V 110C yi buldum, gücü uygun, ama özelliklerine bakınca bluetooth özelliği olduğu görülüyor! Ulan vida sıkacağım bununla, ne bluetooth'u yav? Nedir bu firmalardaki bluetooth merakı anlamadım. Yakında balyoz, keski ve baltaya da bluetooth özelliği ekler bunlar ...

Dremel de var Bluetooth lu. Ne işe yarıyor bilmiyorum, o dremeli kullanan başkaları ile bunun muhabbetini yaptık onlarda bilmiyor. Herkes birileri nasıl olsa bakacak anlatacak diye umursamamış. Tahminimce pil durumu ile ilgili metrikleri veriyor olabilir.

Bence akıllı telefona uygulama kuruyorsun, uygulama sana bosch sitesinde hesap açmanı zorunlu kılıyor, sonra da hem telefondaki uygulama üzerinden veri toplanıyor, hem de kayıtta verdiğin bilgiler pazarlanıyor. Demekki topladıkları bilginin değeri, ekledikleri bluetooth hardware'in maliyetinden daha fazla.

Şimdi baktım da, uygulama ile aletin üzerindeki lambanın parlaklığını ayarlıyormuşsun, kickback özelliğinin eşiğini de ayarlıyormuşsun. İki özellik de hiçbir işime yaramaz.

Şimdi biraz daha baktım, bereket bluetooth özelliği dahil edilmemiş modelleri de satılıyor.

1787402109935.png

Şimdi biraz daha baktım, bereket bluetooth özelliği dahil edilmemiş modelleri de satılıyor.

48558 eklentisine bak
Birde Dewalt ürünlerine bakın derim.
tork bayağı yüksek (169 Nm)

https://www.bauhaus.com.tr/dewalt-dcd803nt-xj-18v-cok-baslikli-komursuz-matkap-solo-61603965
Bunda da tork 90Nm

Bu konuyu saçma bluetooth projesi bulma konusuna çevirelim.
İlk ben saçmalayayım.

Sipariş ettiğimiz yemeğe Bluetooth eklensin. Kalori bilgilerini filan uygulamadan takip ederiz. :katil2:

Hadi bakalım dökülün. Benden daha saçma Bluetooth ekleme projesi bulan çıkacak mı?

Birde Dewalt ürünlerine bakın derim.

Bir DeWalt vardı daha önce. Zorlandığı zaman tork uygulamaya devam edeceğine motoru kapatıyordu. Bu son modellerde aynı durum olmayabilir ama artık DeWalt alırken biraz yoğurdu üfleyerek yiyorum :)

Bosch mavi seriyi genel olarak tercih ediyorum çünkü bütün yedek parçaları bulunabiliyor, toz emme özelliği olanlarda toz emme çok verimli çalışıyor, ve genel olarak performans/imalat kalitesi iyi.

Ben Milwaukee de gördüm hırsızlık önlemi olarak cepten çalışmayı kapatıyordu

Abi vidalama alacaksan kesinlikle brushless olan model al.
Stech gayet başarılı, hem de uygun fiyatlı. Kullanan mobilyacılar oldukça memnun..

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
9,342
Üyeler
3,866
Son üye
ElektrikMarketimiz

Son kaynaklar

Back