Atlas Okyanusu’nda Türk gemisine korsan saldırısı

Gokrtl

Gökhan Kartal (TeknoDay)
Staff member

Son dakika... Atlas Okyanusu’nda Türk gemisine korsan saldırısı​

Son dakika haberlere göre, Tamamı Türk mürettebattan oluşan Liberya bayraklı M/V Mozart adlı gemi, Batı Afrika kıyılarındaki Gine Körfezi’nde korsan saldırısına uğradı. Türk kaptan Mustafa Kaya idaresindeki 222 metre boyundaki M/V Mozart, Nijerya’nın Lagos limanından aldığı konteynerleri Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town limanına götürüyordu. Deniz haydutları 15 gemiciyi kaçırırken geminin idaresi için 3 kişiyi bıraktı. Bu sırada silah kullanan deniz haydutları bir gemiciyi öldürdü.​

İnşallah bizim Raspberry pi Pico lar, benim demonte güç kaynağı devresi o gemide değildir.

Allahın zencilerine bak sen. Korsancılık oynuyorlar. Ben bizim gemilerde silahlı adamlar var sanıyorum ama kalabalık geldiler demekki.

Korsana değil, o korsanın efendisine bakacaksın. Emperyal batı Türkiye'nin ticaretine darbe vurmaya çalışıyor, olan bence budur.

Neticede olacak olan, silahlı unsurlar gemide bulunacak, ticaretin maliyeti artacak. Kar kardır onlar açısından.

Korsana değil, o korsanın efendisine bakacaksın. Emperyal batı Türkiye'nin ticaretine darbe vurmaya çalışıyor, olan bence budur.

Neticede olacak olan, silahlı unsurlar gemide bulunacak, ticaretin maliyeti artacak. Kar kardır onlar açısından.
Her türk asker doğar abi. 15 mürettebata versinler 15 otomatik tüfek bak korsan yanaşabiliyor mu. Gerçi ben bol keseden atıyorum durumu bilmeden ama biz askerde 10 kişi araziye çıkıyorduk Afganistanda.

Her türk asker doğar abi

Ben de burdur'da bordo bereli komanda olarak ( :katil2: ) askerlik yaparken öyle dedim. Yav verin bir tüfek de bir mermi atalım hele. Verdiler bir kırıkkale ve 3 mermi. Biri patlamadı, biri yerden sekti, onbaşı bunu görünce sonuncuyu attırmayıp tüfeği elimden aldı :mad:

Forum istatistikleri

Konular
7,747
Üyeler
3,124
Son üye
adnancoskun

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Back