Çevrimiçi alışveriş yapamama

Sercan

--
İki gündür IdeaSoft ile hazırlanmış iki farklı siteden alışveriş yapmak istediğimde ödeme bir türlü gerçekleşmiyor. Onay kodu filan da geliyor ama son aşamada zaman istek aşımına uğradı diyor. Örneğin aşağıdaki siteden filement almak istiyorum ama alamıyorum.

Başka benzer sorun yaşayan var mı?

Son birkaç günde alışveriş yapmadım ama dediğiniz soruna benzer şekilde daha önce karşılaşmıştım (şimdi baktım, o siteler de ideasoft ile hazırlanmış). Birinde enpara kredi kartında (sanal kart üzerinden) sorun oluyordu, siteye mesaj atıp söyleyince birkaç gün içinde düzeltmişlerdi.

Önce her ihtimale karşı başka bir tarayıcıyla deneyin. Olmazsa başka bir bankanın kredi kartıyla deneyin. Yine olmazsa siteye haber verirsiniz.

Sorunu buldum. Benim internet bağlantımdan kaynaklanıyormuş.

Bende kart olarak limiti anlık belirlenmiş enparanın sanal kartını kullanıyorum. Garip olanı bütün aşamaları (SMS doğrulama dahil) sorunsuz geçip, onay noktasında zaman aşımı hatası vermesi. Üstelik ziraat ve başka ödeme yönetmleri ile.

Bügün müşteri hizmetlerini aradım sipariş geldiğini söylediler. Bende telefondan bağlandım ve sipariş verebildim. Güvenli bir VPN ile diğer siparişi de bilgisayar üzerinden tamamladım.

DNS ayarlarım Google DNS ve Yandex DNS olarak ayarlı. Sanıyorum Yandex zaman zaman sapıtıyor.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
7,669
Üyeler
3,098
Son üye
ayhan63

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back