General mobile e-tab3 tablet yazılım güncelleme

serkan_48

Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhabalar.

Bir ikinci el pazarından bu tableti aldım. Tablet neredeyse hiç kullanılmamış. Açılmıyordu uygun fiyata aldım.

Evde temizleyip şarja taktım cihaz şarj almaya başladı. Bir süre sonra açtım tablet çalışıyor.

Ancak Android versiyonu çok eski. 4.2.2 versiyon.

Tablet versiyonunu nasıl güncelleyebilirim? Daha yeni versiyon Android çalıştırabilirim yada Android dışında başka bir yazılım yüklemek mümkün müdür?

Amacım çocukların kullanımı için youtube çalıştırması yada Web browser ile internete girebilmek.

Arkadaşlar merhabalar.

Bir ikinci el pazarından bu tableti aldım. Tablet neredeyse hiç kullanılmamış. Açılmıyordu uygun fiyata aldım.

Evde temizleyip şarja taktım cihaz şarj almaya başladı. Bir süre sonra açtım tablet çalışıyor.

Ancak Android versiyonu çok eski. 4.2.2 versiyon.

Tablet versiyonunu nasıl güncelleyebilirim? Daha yeni versiyon Android çalıştırabilirim yada Android dışında başka bir yazılım yüklemek mümkün müdür?

Amacım çocukların kullanımı için youtube çalıştırması yada Web browser ile internete girebilmek.
Bootloader kilidi açmak gerekiyor. Ben çok denedim açılmadı. Bazı firmalar izin vermiyormuş.
Firefox ile ubuntu ise başladıkları işi yarım bıraktılar. Onlar devam etseydi android bağımlılığından kurtulmuş olurduk.

Ubuntu devam ediyormuş. Ama her telefonu desteklemiyor.

Son düzenleme:
Biraz araştırdım bootloader kilidi açılıyor.

Ancak güncel bir Android versiyonu yok. En son 4.2.2. Versiyon var. Onda da ne brovser çalışıyor nede youtube uygulaması var. Düzgün çalışan bir browser bile olsa iş görecek. Çocuklar kullansın istemiştim.

Tablet neredeyse sıfır kondisyonda ama malesef yazılım nedeni ile koskoca cihaz kullanılamaz halde.

Tablet dahili sim kart girişli hdmi çıkışlı 10" geniş ekran ön arka kamera v.s. ama yazılım yok.

Bende de eski note 10.1 var, internette yeni versiyon romlar var fakat çok sıkıntı çıkartıyor. Bu haliyle de hiç bir işe yaramıyor, ekran büyük olduğu için bende taşınabilir monitöre çevirdim. Programın apksı ücretli ve eski android sürümlerini desteklemiyor, internette 4.2 ile çalışacak sürümünü buldum fakat para vermeden kullanılacak şekilde. Foruma o tarz dosyaların yüklenmesi yasak diye biliyorum, özelden de yasak değilse dosyaları göndereyim.

yeni sürüm tabletleri olanlar için sitesi https://www.easynlight.com/en/twomonse

IMG_3668.JPG

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Her türlü alternatifleri değerlendirmek istiyorum.

Tablet Android yazılımı için araştırıyorum ancak pek olumlu yorum yok malesef.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Her türlü alternatifleri değerlendirmek istiyorum.

Tablet Android yazılımı için araştırıyorum ancak pek olumlu yorum yok malesef.
Çalıştırsan bile ram bellek sorunu çıkacak. 2gb ram kapasitesi bile yetmiyor artık.

Forum istatistikleri

Konular
7,643
Üyeler
3,090
Son üye
TA3RKY

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back