Korumalı catpower405 mum silikon tabancası koruma parçası patladı.

İsmail16

Üye
1000018032.jpg

Bunun içerisindeki giriş anahtarının hemen yanında cam sigortamı,akım sınırlayıcımı nedir bilmiyorum.
Makoronla sarılmış cam bişey.
Kararmış,yanmış.hiç bişey okunmuyor.

42340 eklentisine bak

Bunun içerisindeki giriş anahtarının hemen yanında cam sigortamı,akım sınırlayıcımı nedir bilmiyorum.
Makoronla sarılmış cam bişey.
Kararmış,yanmış.hiç bişey okunmuyor.

Cam sigortadır.

Önce içindeki ısıtıcı rezistansı kontrol edin. Ölçüp sağlamlığından emin olun. İlk testte seri lamba ile yada emniyetli şekilde sigortayı yenildikten sonra enerji testi yapın.

Sigorta attı ise muhtemelen rezistans gitmiştir.

Cam sigortadır.

Önce içindeki ısıtıcı rezistansı kontrol edin. Ölçüp sağlamlığından emin olun. İlk testte seri lamba ile yada emniyetli şekilde sigortayı yenildikten sonra enerji testi yapın.

Sigorta attı ise muhtemelen rezistans gitmiştir.
Rezistans sağlam .direk bağladım.
Fakat sigorta değeri nedir?

Rezistans sağlam .direk bağladım.
Fakat sigorta değeri nedir?

Rezistansın çalıştığını gördüyseniz seri bir ampermetre bağlayıp çektiği akımı ölçün. Akımın bir üstü değerde sigorta takın.

Birde birçok sigortanın üzerindeki metal kapakta amper değeri yazar. Küçüklerinede kontrol etmedim ama bakmakta fayda var.

50 watt olsa 0.22 amper yapar. Etiketi gücü belli ise oradan da hesaplanabilir.

Rezistansın çalıştığını gördüyseniz seri bir ampermetre bağlayıp çektiği akımı ölçün. Akımın bir üstü değerde sigorta takın.

Birde birçok sigortanın üzerindeki metal kapakta amper değeri yazar. Küçüklerinede kontrol etmedim ama bakmakta fayda var.

50 watt olsa 0.22 amper yapar. Etiketi gücü belli ise oradan da hesaplanabilir.
Teşekkürler.

Forum istatistikleri

Konular
7,847
Üyeler
3,156
Son üye
ucakelektronik

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back