T3 Gemstone yakında satışa çıkacakmış.

Sercan

--
Daha öncede bahsettiğim gibi, geçtiğimiz Cumartesi günü Teknofeste katıldım. Orada dolanırken T3 Gemstone'u görme fırsatı yakaldım. Çok yakında satışa çıkacak olan platform için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Platform hem donanım hem de yazılım olarak açık kaynaklı olacak. Hatta GitHub sayfaları da oluşturulmuş. Ayrıca kendi topluluğunu oluşturmak için bir forum da kurulmuş.

Bu arada daha önce de çıkar çıkmaz Deneyap kart da almıştım. Güncel haberleri almak için bültene abone olabilirsiniz. Ben çıkar çıkmaz çocukların öğrenmesi için bir tane edinmek istiyorum. Mutlaka bu kartları edinip denemler yapmanızı tavsiye ederim.

Deneyap kartları gbi uygun fiyatlı olursa bir tane de almayı düşünürüm.
Grafik özellikleri biraz düşük gibi ama genel olarak güzel bir karta benziyor.
NVME yuvasının olması avantaj. Deoplama yada işletim sistemi için sd card hızına mahrkum olmaktan kurtarır. İnşallah güzel bir dökğmantasyaon hazırlarlar.

Ayaküstü baktım ben de. Fiyat belli olsun. İş ciddiye binerse incelerim tekrar.

Biraz önce GitHub sayfalarını inceliyordum. Bir saat önce bile değişiklik göndermişler. Demek ki Cuma akşamı saat 8’de çalışıyorlar.

Yanlız forumlarına da üye oldum dünden beridir aktivasyon epostası gelmedi.

Deneyap Kart bölümünde bende görmüştüm T3 Gemstone'u. Kart gayet güzel gözüküyordu. Yanlış hatırlamıyorsam kartın birine gui'li bir sürüm kurmuşlardı diğerine de sadece terminal ekranı olan bir sürüm kurmuşlardı. Kamera bağlı yer vardı ve görüntü hızı yeterliydi bence. Bir de touch screen destekliyordu.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,315
Üyeler
3,295
Son üye
lejjjyo

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back