3boyutludestek kollektif üretim hareketi

taydin

Timur Aydın
Staff member
Türkiye'deki sağlık çalışanlarının ihtiyacı olan yüz siperliği ihtiyacını karşılamak için spontane olarak oluşturulan, 3d yazıcılarla yüz siperliği parçaları üretim hareketini duymuşsunuzdur. Ben de bu harekete katılmış bulunuyorum ve ilk aşamada 25 tane siperlik parçası basacağım. Gerekli olduğu sürece de devam edeceğim.

IMG_20200415_134940.jpg

Hay allah, bu hareketin Telegram grubuna katıldım, orada bana "153'ü ara bilgi al" dediler. Ben de aradım. Bir süre sonra geri dönüş yapıldı, maske ihtiyacı kalmamış artık. İlk başlarda sıkıntı büyüktü, ama artık herhalde enjeksiyon kalıplarını falan hallettiler ve seri olarak üretebiliyorlar. Neyse, sağlık olsun diyelim. Bu siperlikler atölye'ye gidiyor yani .D

Bende destek olayım demiştim ama enjeksiyon kalıbı çıkartmışlar. Bu siperliklerden hiç basmadım atölye için yapayım mı tavsiye eder misin?

Bende destek olayım demiştim ama enjeksiyon kalıbı çıkartmışlar. Bu siperliklerden hiç basmadım atölye için yapayım mı tavsiye eder misin?

Akrilik ön camını halletmek lazım. O da biraz uğraştırıcı. Ölçüleri var bende ama gereken kare delikleri hassas bir şekilde açmak kolay değil.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,158
Üyeler
2,896
Son üye
banbul

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back