Hiç tavsiye etmemekle birlikte anlatacağım yöntemle çeşit çeşit anderson yaptım zamanında test için. Yüksek güçlü havya hatta havyalar lazım bu iş için, tercihen güzel sıcak hava tabancası bir de. Kablonun ucunu andersona girecek şekilde açıyoruz, yani izolasyon artık pabuca değecek kadar geldiğinde pinin neredeyse dibine gelecek kablo(bunu özellikle belirtiyorum çünkü kablonun ucunu azıcık açıp yapmaya çalışan çok gördüm) sonra makaron vs gerekli şeyleri geçiriyorsunuz. Pini bi mengeneye tutturuyorsunuz güzelce, sonra havya ve sıcak havayla ısıtma yapıyorsunuz, bunu yaparken içine hafif hafif tel koyun. Bir noktadan sonra telin eridiğini hatta içindeki pastanın kaynadığını göreceksiniz. Tel dokunduğu anda erimeye başlayınca biraz daha ısıtıp kabloyu bir arkadaşınız içine sokacak pense ile tutarak(izolasyonu zedeleme ihtimaline karşı ekstra makaronlar geçirin), yalnız 3-4mm havada kalacak ve bu noktada havyanın biri kabloya temas edecek diğeri ya da diğerleri pini ısıtmaya devam edecek. Pinin içi neredeyse lehim havuzuna dönesiye kadar lehim besleyeceksiniz(dışına taşırırsanız temizlemeniz lazım girmez yoksa), sonra kabloyu pinin içine tamamen oturtup 30-40sn sonra ısı kaynaklarını çekeceksiniz. Bir süre sonra soğuyacak. Eğer doğru yapılırsa bu uygulama sıkıntı çıkarmıyor, ancak yanlış yapılırsa kablo pinden kolayca çıkar o yüzden test edin mutlaka. Kolay mı değil, bence güvenli de değil ama yoklukta gider.