Aliexpressten 80W havya alınır mı?

Kağan1881

Üye
Arkadaşlar merhaba, elimde 60W Atlas havya var normal standart derecesiz bir havya, bir tane şundan alayım diyorum: https://tr.aliexpress.com/item/33020476135.html Zaten ultra süper kalite beklentim yok sadece derece ayarı ve ucuzluğundan,bildiğimiz kadarıyla türkiyede kesinlikle bu fiyata dijital bir havya bulamazsın. zaten set-3 150 Lira civarına geliyor. Sizce alıp deneyeyim mi?

Hangi amaçla kullanacaksın onu da belirtirsen ona göre daha faydalı cevaplar alabilirsin. Kırk yılda bir iki teli birbirine lehimleyeceksen bir şekilde iş gördürürsün. Ama onun dışında bunun limitasyonları kısa zamanda sana yeni havya aldırır. Sonuçta da bunda ziyan ettiğin parayı düşünürsen, yeni havya daha pahalıya gelmiş olur. Şu konuyu da incele

Hangi amaçla kullanacaksın onu da belirtirsen ona göre daha faydalı cevaplar alabilirsin. Kırk yılda bir iki teli birbirine lehimleyeceksen bir şekilde iş gördürürsün. Ama onun dışında bunun limitasyonları kısa zamanda sana yeni havya aldırır. Sonuçta da bunda ziyan ettiğin parayı düşünürsen, yeni havya daha pahalıya gelmiş olur. Şu konuyu da incele

Hocam sürekli kullanmayacağım fakat 40 yılda bir'de kullanmayacağım yani arada kalmış durumdayım. O yüzden bir tane sipariş ettim zaten 110 TL yani hiçbirşey, sürekli kullanmayacağımdan havya istasyonlarını es geçtim. Ama eğer bir gün kafam atarsa bir tane Isı tabancalı bir havya istasyonu alabilirim :Dkalem havyada bazı komponentleri sökmek zorlayıcı olabiliyor.

Digital ısı ayarlı kalem havyalar iç piyasa da da satılıyor aliden alsanızda neredeyse aynı fiyata geliyor. Araştırın.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back