athenas0arrows
Aktif Üye
Aynı durumdayım ben de. Bu şekilde problem yaşayıp çözüme ulaşabilen oldu mu?Bekleyelim o zaman geri mail atarlar ise buradan durum hakkında haberdar ederim
@enesdaggg @Sercan
Altium'un Türkiye bayi olan İnfoma teknolojiyi aradım altiumun genel merkezi (Almanya galiba ) Türkiye'deki öğrenci lisanslarını durdurma kararı almış gerekçeleri ise kötü kullanımdan ötürü
Ben alamadım öğrenci mailim olduğu halde altium durdurmuş lisans verme işini türkiyeye elinde 6 aylık lisansı olan yardımcı olabilecek var mıMüjdemi isterim. Bugün tekrar aynı yerden lisans başvurusu yaptığımda gönderdiler. (İki mail geldi. Birinde başvurumun reddedildiğine dair bir yazı, diğerinde ise lisans bilgilerim bulunuyordu.)
Ben alamadım öğrenci mailim olduğu halde altium durdurmuş lisans verme işini türkiyeye elinde 6 aylık lisansı olan yardımcı olabilecek var mı
hocam anında döndülermiMüjdemi isterim. Bugün tekrar aynı yerden lisans başvurusu yaptığımda gönderdiler. (İki mail geldi. Birinde başvurumun reddedildiğine dair bir yazı, diğerinde ise lisans bilgilerim bulunuyordu.)
Hocam selamlar, bende 2 kere başvuru yaptım öğrenci mailim ile fakat 2 kere red maili aldım. Siz nasıl kabul aldınız?Müjdemi isterim. Bugün tekrar aynı yerden lisans başvurusu yaptığımda gönderdiler. (İki mail geldi. Birinde başvurumun reddedildiğine dair bir yazı, diğerinde ise lisans bilgilerim bulunuyordu.)