Mikro Step
Kıdemli Üye
Su siralar hazir urettiriyorum ama ilk firsatta kendim de denemek istiyorum.
Cin'de hazir bakir kapli esnek band satiliyor.
www.jimacopper.com
Fakat hic Cin'e bulasmadan Ulkemizde var olanlarla bir sey yapmak istersek kapton band ic piyasamizda da satiliyor.
Bu durumda cok ince bakir folyo bulunabilirse uygun bir yapistirici ile band ve bakir birbirine yapistirilabilir. Burda sorun yapisitirilan ikikli kivirilabilir olmali yani yapistirici kirilmamali.
Baly turu esnek yapistiricilar denenebilir.
Hatta hazir satilan bakir bandlar kendinden yapiskanli ise dogrudan da kullanilabilir.
Bu bandlarin kalinligi hakkinda bilgi bulamadim fakat illaki mutfaklarda kullanilan aluminyum folya benzeri cok ince bakir levha bulunabilir.
Yalniz lehimleme yaparken yapistiricinin sorun cikartma sorunu var. Buna da cozum bulmak lazim.
Cin'de hazir bakir kapli esnek band satiliyor.

Flexible Copper Clad Laminate Copper Foil |
Products Type ● With Adhesive Single side & double side Flexible Copper Clad Laminate (FCCL) is the most important raw material for Flexible Printed Circuit Board (FPC), which is used to conduct and transmit signals by etching the lines and leaving the line graphics. ● Without Adhesive doubl...

Fakat hic Cin'e bulasmadan Ulkemizde var olanlarla bir sey yapmak istersek kapton band ic piyasamizda da satiliyor.
Bu durumda cok ince bakir folyo bulunabilirse uygun bir yapistirici ile band ve bakir birbirine yapistirilabilir. Burda sorun yapisitirilan ikikli kivirilabilir olmali yani yapistirici kirilmamali.
Baly turu esnek yapistiricilar denenebilir.
Hatta hazir satilan bakir bandlar kendinden yapiskanli ise dogrudan da kullanilabilir.
Bu bandlarin kalinligi hakkinda bilgi bulamadim fakat illaki mutfaklarda kullanilan aluminyum folya benzeri cok ince bakir levha bulunabilir.
Yalniz lehimleme yaparken yapistiricinin sorun cikartma sorunu var. Buna da cozum bulmak lazim.