Anodizing islemi ile boyama

Mikro Step

Kıdemli Üye

Bugune kadar defalarca denedim. Basarisizligimin sebebi bu is icin satilan boyalari kullanmamis olmam diye dusunuyorum.

Kumas boyasi da is goruyorlar deniyordu. Ben basarili olamadim. Cok hafif renklenme oldu o kadar.

Bir ara hurda inkjet yazicilarin boyalarini dahi denedim. Olmadi.

Bugune kadar defalarca denedim. Basarisizligimin sebebi bu is icin satilan boyalari kullanmamis olmam diye dusunuyorum.

Kumas boyasi da is goruyorlar deniyordu. Ben basarili olamadim. Cok hafif renklenme oldu o kadar.

Bir ara hurda inkjet yazicilarin boyalarini dahi denedim. Olmadi.
ben bunlari boyasiz yapiyolar saniyodum. titanyum icinmis o sanirim.

Bir iki tane kucuk is icin akli basinda fiyat veren bulabilecekmiyiz?

Hic sanmiyorum. Anadize islemi icin adama verilecek paraya tum duzenekler kurulabilir. Guc kaynagi, kimyasal ve plastik kova vs zaten elimizin altinda var.
Tanidığınız varsa uygun fiyat alnır. Kaplamacıların ellerinde size uyan renk ve kalitede sipariş olunca sizin parçaları fazla uğraşmadan katarlar araya.
Avrupa da fiyatlama nasıl yapıldığına dair fikrim yok. Belki otoaksesuar için özel iş yapanlar bu servisi dışarıya veriyor.

Bu işin in-house fizibilitesi için:
- Uygun ve yeterli boyutlarda alan. Asitler ventilasyon ve s.
- Malzemelerin raf ömrü. (verniklerde istenilebilir)
- Sizin bu işe harcadığınız zamanın değeri.

Hesabınıza uyuyorsa yapabilirsiniz tabii.

belki, kumlama ve şeffaf verniğe daldırma veya paint brushla boya + vernik işlemleri hobi açısından daha uygun olabilir.

Forum istatistikleri

Konular
7,773
Üyeler
3,132
Son üye
furkanuzal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back