Sercan
--
ELAZIĞ / Karakoçan’da araç temizliği yapan Deep Cars Detailing diye bir firma var.
İmkanım olsa atlar arabaya şu adamlara götürürdüm.
Adamlar öyle bir iş yapıyor ki, izlerken “Keşke ben de araba olsaydım da beni yıkasalar” diyesi geliyor insanın.
Birçok yere gittim ama bunlar kadar özenli çalışanını daha görmedim. Genelde göçmen çalıştıran, para ver ama hizmet bekleme tarzında yerlere denk geldim.
İstanbul’da buna benzer, hatta belki daha da kaliteli hizmet veren, yaptığı işe hakim bildiğiniz yerler var mı?
www.youtube.com
İmkanım olsa atlar arabaya şu adamlara götürürdüm.
Adamlar öyle bir iş yapıyor ki, izlerken “Keşke ben de araba olsaydım da beni yıkasalar” diyesi geliyor insanın.

Birçok yere gittim ama bunlar kadar özenli çalışanını daha görmedim. Genelde göçmen çalıştıran, para ver ama hizmet bekleme tarzında yerlere denk geldim.
İstanbul’da buna benzer, hatta belki daha da kaliteli hizmet veren, yaptığı işe hakim bildiğiniz yerler var mı?
Deep Cars Detailing
Willkommen auf dem Autoreinigung ASMR-Kanal! Dies ist ein Kanal, der sich der Bereitstellung von ASMR-Stil Videos zur professionellen Autoreinigung widmet. Schauen Sie sich unsere Videos an, die eine detaillierte Innen- und Außenreinigung von Autos zeigen und erleben Sie die beruhigende Wirkung...