Bu hevesle beni bekleyenlerde var.Kurtlar vadisinin tekrar başlamasını isteyenler gibi ben de sabırla merakla bekliyorum
Bu hevesle beni bekleyenlerde var.Kurtlar vadisinin tekrar başlamasını isteyenler gibi ben de sabırla merakla bekliyorum
Doğru abi biraz vites yükselt yavBu hevesle beni bekleyenlerde var.
Sen bir makine satsan hepimizin projesini bitirirsin abiEmekli olsam bütün bekleyen projelere vaktim olur, ama hobiyi finanse edecek para olmaz. Emekli olmayınca da tam tersi, çık işin içinden çıkabilirsen
Abi forumu YouTube da lehim nasıl yapılır adlı videonu izledikten sonra keşfettim.Şöyle bir forumda gezindim ve ortam çok hoşuma gitti hemen üye oldum.En çok ilgi duyduğum konu ise "Tektronix spektrum analizör" konusuydu.Tene tane yaptığın işlemleri yazman ve fotoğraflar ile konuyu süslemem,adeta foruma aşık olmuştumİlgi ve şefkat bekliyor
Malzeme kodunu buldum
Abi forumu YouTube da lehim nasıl yapılır adlı videonu izledikten sonra keşfettim.Şöyle bir forumda gezindim ve ortam çok hoşuma gitti hemen üye oldum.En çok ilgi duyduğum konu ise "Tektronix spektrum analizör" konusuydu.Tene tane yaptığın işlemleri yazman ve fotoğraflar ile konuyu süslemem,adeta foruma aşık olmuştum
Beni foruma bağlayan da o konuydu.Analizörün o kadar meraklısı var abi.Zana zahmet abi gel şu işi bitir sorun para ise aramızda toplayalımda sende rahat et forumdaşlarda rahat etsin.
Parçayı bulamadım,servisten bir arkadaş yardımcı oldu.Malzeme kodunu nasıl buldun? Kopan parçayı mı buldun yoksa bir yerden mi öğrendin?