1 1enjoy Üye Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 11 Dün saat 17:06 #1 isiste çizdiğim dönem ödevimdeki dirençleri ares te baskı devre için kullanamıyorum cannot bind to 'r10' because it has a different packaging or else it belongs to an unplaced project clip. hatası alıyorum ve ares üzerinde kullanmamı engelliyor.
isiste çizdiğim dönem ödevimdeki dirençleri ares te baskı devre için kullanamıyorum cannot bind to 'r10' because it has a different packaging or else it belongs to an unplaced project clip. hatası alıyorum ve ares üzerinde kullanmamı engelliyor.
M Melih1966 Aktif Üye Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 223 Bugün saat 10:52 #3 Seçtiğin drençin paketi yok.
Dede https://www.facebook.com/End.El.San.Ltd.Sti Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 774 Bugün saat 11:03 #4 Malzeme seçerken PCB Preview penceresinde şekil olup olmadığına bak. Eğer boş ise ayak izi yoktur, başka malzeme seçmen gerekiyor demektir.
Malzeme seçerken PCB Preview penceresinde şekil olup olmadığına bak. Eğer boş ise ayak izi yoktur, başka malzeme seçmen gerekiyor demektir.