1 1enjoy Üye Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 21 25 Aralık 2024 #1 isiste çizdiğim dönem ödevimdeki dirençleri ares te baskı devre için kullanamıyorum cannot bind to 'r10' because it has a different packaging or else it belongs to an unplaced project clip. hatası alıyorum ve ares üzerinde kullanmamı engelliyor.
isiste çizdiğim dönem ödevimdeki dirençleri ares te baskı devre için kullanamıyorum cannot bind to 'r10' because it has a different packaging or else it belongs to an unplaced project clip. hatası alıyorum ve ares üzerinde kullanmamı engelliyor.
M Melih1966 Aktif Üye Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 225 26 Aralık 2024 #3 Seçtiğin drençin paketi yok.
Dede https://www.facebook.com/End.El.San.Ltd.Sti Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 790 26 Aralık 2024 #4 Malzeme seçerken PCB Preview penceresinde şekil olup olmadığına bak. Eğer boş ise ayak izi yoktur, başka malzeme seçmen gerekiyor demektir.
Malzeme seçerken PCB Preview penceresinde şekil olup olmadığına bak. Eğer boş ise ayak izi yoktur, başka malzeme seçmen gerekiyor demektir.
L Lyewor_ Aktif Üye Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 161 Cuma saat 21:46 #5 Şema üzerindeki dirence sağ tık -> package tool yaparak malzeme üzerinde bir paket olup olmadığına bak. Yoksa paketleme yapınız.
Şema üzerindeki dirence sağ tık -> package tool yaparak malzeme üzerinde bir paket olup olmadığına bak. Yoksa paketleme yapınız.