Atölyeden takım çantasına

fmy

Aktif Üye
Selamlar forum.
Bende bir dönem atölye sahibiydim.Hobi olarak başlayıp işe dönüştü derken.
Başta odamın kenarındaydı, sonra bir oda oldu sonra 2 katlı evin üst katı atölye oldu.
Prime dönemi evlenmem ile bitti. :avare1:
Tekrar küçük bir odaya sığdı.
Masaya sığdı derken çocuk odası olacak burası artık diyince balkonda minik bir arşiv rafına sata sata vere vere sığdırdım. Bulundupum kabın şeklini alabiliyorum onu gördüm.
Şimdi biraz durumlar değişti. 1.5m2 lik balonda 6 tane 3d yazıcım var e ticaret yapıyorum.
Alet edevat işlerini biraz daha modüler hale getirme niyetine girdim.
El aletlerimi vesayre hepsini bir takım çantasına sığdırmak istiyorum. Hali hazırda bir çantam var ama içinden malzeme alıeken başka şeyleri de dağıtmak gerekiyor.
Hani raflı modüler bir alet çantasına sığmak istiyorum. çok büyük takım anahtarlarımı vesayre bu kutuya dahil etmek istemiyorum. zaten çok ağır birşey yok.
Takım çantası önerilerinize açığım =)

Atölye soldaki gibiydi minik balokonda malzemeler vardı. şimdi o rafın önüne dik bir şekilde yazıcı rafı geldi. =)
çekmeceli raflar hoşuma gidenler çok büyük. ama ço kkullanışlı görünüyor. evde ordna oraya taşımak zor olur. şu metal alet çantaları çok kullanışlı görünüyor ama metal olduğu için de ağır oalcaktır. Plastik çok gözlü raflı takım çantası işimi görebilir.

1774944372810.png
1774944403903.png

1774944342895.png
1774944513593.png
1774944588287.png

Saklama yoğunluğu olarak ortadaki ve sağdaki takım çantaları en iyisi. İlk resimdekinde, alt bölmede bir sürü ölü boşluk kalıyor.

• Beğen
Reactions: fmy

Forum istatistikleri

Konular
9,047
Üyeler
3,655
Son üye
ibrahimsan

Son kaynaklar

Back