Sezgin
Üye
Merhabalar, kiracı olduğum daireye geçen sene Audio 4.3 inch mekanik tuşlu görüntülü diafon takıldı. Sürekli evde olmadığm için arada kargo, su vs. geldiğinde apartman kapısın açabilirsem daire kapısına bıraksa sorun olmayacak ama her zaman komşularda kapıyı açamıyor veya adam bekmiyor haklı olarak.
O yüzden Tuya sistemine uyumlu bir röle modül aldım cihazda istenen süre kadar anahtarı aç-kapa yap var haricen denedim anahtar olarak güzel çalışıyor. Bunu diafonun kapı açma butonuna bağlayacağım ancak cihazı açmak dağıtmak istemiyorum malum kiracıyım
diafona gelen 10'lu kabloda bunlar için uç var mı baktım uçların 4 tanesi power, 2 tanesi zil, 2 ses 1 data 1 video denmiş. Data ve gnd ile açacağımı umuyorum ama apartmanın zil paneli vs tesisat bağlı olduğu için sormak istedim.
O yüzden Tuya sistemine uyumlu bir röle modül aldım cihazda istenen süre kadar anahtarı aç-kapa yap var haricen denedim anahtar olarak güzel çalışıyor. Bunu diafonun kapı açma butonuna bağlayacağım ancak cihazı açmak dağıtmak istemiyorum malum kiracıyım