20508 eklentisine bak
Direnç. Net den aldığım bu banana da Born Jack a sokup çıkarmada bu şekilde parçalarına ayrılıyor linkine de bırakıyorum tavsiye etmem
Standart Banana Jak Siyah ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile 4mm Banana Jak kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.
www.direnc.net
20509 eklentisine bak
1.banana jack da parçalanma olduktan sonra bu yekpare olan Jackı kullanmaya başladım bence dezavantajları stok yapılacak ise fiyat ve
20510 eklentisine bak
İnce kabloları uygun olmaması içerisindeki vidadan sıkılıyor
Linki
Banana Jak Kırmızı ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile 4mm Banana Jak kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.
www.direnc.net
Stok maliyetini düşürmek için yekpare başka Jacklar ararken
20512 eklentisine bak
Bu jackları buldum iç kısmı tek parça ürünler korumalı tipte değiller ama şuana kadar max 40v a kadar kullandım pek sorun ile karşılaşmadım
4mm Kırmızı Erkek Born Jak - Banana Konnektör Banana Jak 4mm Kırmızı Erkek Banana Konnektör 4mm genişliğindeki banana soketlerle bağlantı yapabileceğiniz erkek soket. Kablo bağlantılarını isterseniz lehimle isterseniz vidalama ile sıkıştırarak yapabileceğiniz bir üründür.Boyutları:Çapı: 4mmUzunluğu:
www.motorobit.com
Bu jacklar ın sevdiğim yanı farklı renkleri de mevcut
20513 eklentisine bak
İstenilen şeye göre ayrıştırma yapabiliyorum
Satıcı ürünlerde değişiklik yapabilir linklerden alımlarda elime gelen ürünler bunlardı